• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Pernille Stentoft har med sin store interesse for skønhed altid en nysgerrig tilgang til, hvad der rører sig i branchen. Pernille er oprindeligt uddannet som frisør og har arbejdet for mange af de førende brands i frisørbranchen, bl.a. Kérastase, Redken og L’Oréal. Desuden har Pernille undervist nogle af de bedste frisører i Danmark i hårprodukter, farver og styling. Til hverdag arbejder Pernille som salgscoach i hele Matas’ butiksnet, og har derfor den daglige kontakt med kunder og personale på tværs af hele landet.

Pernilles favoritter

Matas LIVE med Pernille

Slut med fladt hår - vi sætter volumen på

Matas LIVE

Slut med fladt hår - vi sætter volumen på

Af Matas

Det fine skandinaviske hår er en almindelig hårtype herhjemme. Det er et hår, som klæder mange farver og frisurer men fælles for det er, at det nemt ”klasker” og bliver fladt og kedeligt at se på. I dag viser frisøren Maj, hvordan man nemt og hurtigt kan give sit hår ekstra fylde – både gennem styling og pleje. Hun viser en masse teknikker der kan bruges i en travl hverdag, og kommer med en masse gode råd undervejs.

Læs Mere
Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Matas LIVE

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Af Matas

Vi gør meget ud af at pleje vores hud, hår og krop udefra, men overser tit, at vi faktisk kan gøre rigtig meget for øget sundhed og velvære indefra også. Marianne er helserådgiver og ekspert i kosttilskud; i dag guider hun dig til at finde de produkter, som kan hjælpe dig med skønheden indefra.

Læs Mere

Pernilles Favoritter​​​​​​​