• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Heela er uddannet som farmakonom i 2019 i Hørsholm. Hun er drevet af nytænkning og gåpåmod, som altid har gjort hende omstillingsparat til nye spændende opgaver. Hun har altid haft stor glæde af at bidrage til folkesundheden ved at rådgive om bl.a. vitaminer og kosttilskud, men også betydelig interesse indenfor dermatologisk hudpleje og brænder for at dele ud af sin viden og råd til kunder med forskellige hudtilstande, hvorfor I vil kunne mærke hendes adskillige erfaring og kompetencer indenfor dette område i hendes personlig rådgivning til jer.

Heelas feed

Bagom Heela

Hvad er din rolle hos Matas?

Jeg er uddannet farmakonom, og arbejder som online farmakonom hos Matas.

Hvilket produkt kan du ikke leve uden?

Avéne Thermal Spring Water er et absolut must have i håndtasken! Den kan bruges af alle aldre og hudtilstande. Det er en fantastisk beroligende og kølende spray, som giver en øjeblikkelig følelse af komfort. Den er uundværlig!

Hvad er dit bedste beauty-hack?

Glem aldrig halsen i din hudplejerutine! De fleste tænker måske ikke over det, men uanset hvor sundt og velplejet dit ansigt er, kan din hals udstråle en anden historie. Din hals er en af de områder, hvor de første aldringstegn ses. Det skyldes, at huden omkring din hals er meget tynd og har mindre kollagen end huden i dit ansigt. Dit fremtidige jeg vil takke dig for en dedikeret pleje til ansigtet og halsen!

Heelas favoritter