Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.

Lines feed

Bagom Line

Hvad er din uddannelse?

- Jeg er uddannet materialist, helserådgiver og salgsassistent. Jeg blev ansat som elev i Matas, februar 2018 og blev færdiguddannet i februar 2020.

Hvilket produkt har du altid med on the go - og hvorfor?

- Jeg har altid tørre læber – uanset hvilke årstid vi har. Så jeg elsker at have et godt og nærende læbeprodukt i min taske. Mit absolut yndlings produkt er Kiehl’s Buttermask For Lips. Det er en fugtgivende læbemaske, som kan bruges både til sove med på – eller efter behov. Den er helt perfekt til mit tørre læber, som lige har brug for det ekstra.

Hvor mange produkter har du i din ansigtspleje-rutine?

- Jeg elsker en god og moderat, men effektiv hudpleje rutine. Min rutine består af 6 produkter morgen og aften : 1: Oliebaseret rens 2: vandbaseret rens 3: fugtgivende / plejende serum 4: øjencreme 5: ansigts olie 6: fugtgivende/plejende creme. Denne rutine passer helt perfekt til min tørre hud. Jeg vælger om aften at skifte mit serum ud til en som er lidt mere effektiv – som ikke kan benyttes om dagen.

Lines favoritter

SPAR 20%
KUN I MATAS
60 ml
IT CosmeticsConfidence In Your Beauty Sleep Cream
Medlemspris
347,96 kr.434,95 kr.
(16)
SPAR 20%
90 ml
SensaiAbsolute Silk Micro Mousse Treatment
Medlemspris
1.111,20 kr.1.389 kr.
(8)
SPAR 20%ABONNÉR
60 tabl.
HairlustHair Formula Tablets for Women
249,95 kr.
50 ml
TOM FORDSoleil Blanc Eau de Parfum
+ 3 størrelser
1.839 kr.
(1)
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek