• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

SALLY HANSEN

Alt hvad du kan ønske dig til dine smukke og sunde negle, kan du få hos Sally Hansen.

Hos Sally Hansen tror de på, at skønhed er bedre, når du gør det selv. Når du selv tager styringen og får følelsen af, at du mestrer enhver manicure.

Mærker
58 produkter
Mest populære

Pris

59 kr.
110 kr.

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

58 produkter
Sortér efter: Mest populære
(29)
Sally Hansen Vitamin E Nail & Cuticle Oil
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(15)
Sally Hansen Miracle Nail Growth
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(15)
Sally Hansen Base & top Coat Double Duty
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(22)
Sally Hansen Diamond Strength Hardener
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(18)
Sally Hansen Insta-Dri Top Coat
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(7)
Sally Hansen Moisture Rehab Overnight Negleserum
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(25)
Sally Hansen Miracle Cure 12 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(0)
Sally Hansen Color Therapy Neglelak 190 Blushed Petal
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(11)
Sally Hansen Nail Rehab
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(6)
Sally Hansen Color Therapy Top Coat
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(7)
Sally Hansen Color Therapy Nail and Cuticle Oil
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(7)
Sally Hansen Complete Salon Manicure Neglelak 610 Red Zin
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Tag kontrollen over din egen skønhed

Det amerikanske skønhedsbrand Sally Hansen blev grundlagt i 1946. Sally Hansen var på mange måder en kvinde, som havde ideer, der var langt forud for hendes tid. Hun var innovativ, kreativ og avant garde. Visionen med hendes brand var og er, at skønhed ingen mållinje har, og at du skal selv tage kontrollen over din egen skønhed.

Hvem var Sally Hansen?

Historien om Sally Hansen har i lang tid været et mysterium. Der var ingen hjemmeside og ingen bøger, der kunne bekræfte hendes eksistens. Det var legenden om en glamourøs og frygtløs iværksætter, som havde ideer, der var langt forud for hendes tid. Efter måneders søgen blev et hold journalister endelig bekendt med, hvem hun var, nemlig en kvinde, der drømte om at blive danser og koreograf i Hollywood, og som faktisk fik roller, inden hun rykkede videre til en ny branche. Hun blev kendt for sin avant garde-stil og begyndte at skrive skønhedsklummer for The LA Times. Hun overtog senere sine forældres kosmetikvirksomhed, og forvandlede det til sin egen virksomhed, House of Hollywood.

I 1946 forlod hun sin mand, sine venner og det glamourøse Hollywood-liv for at forfølge sin drøm om at opbygge et skønhedsimperium i New York City. Således kom Sally Hansen til verden. I 1963 gik Sally bort efter et halvt års brutal kamp mod lungekræft.

Neglelakker

Sally Hansens neglelak-kollektionerne hedder hhv. Complete Salon Manicure, Color Therapy og Miracle Gel.

Complete Salon Manicure er lakker, hvor du nemt og enkelt kan opnå den perfekte manicure. Det er et alt-i-et-produkt med både underlak, forstærker, vækstpleje, farve, overlak, geléglans og modstandsdygtighed over for afskalning. Nu kommer lakkerne endda også med keratinkompleks.

Color Therapy er den første serie af lakker, som blander mættede nuancer med plejende argonolie i én og samme formel. Med Color Therapy behøver du ingen underlak. 9 ud af 10 kvinder meddeler, at de har oplevet en synlig forbedring af den naturlige negl efter at have prøvet Color Therapy.

Miracle gel er et smart gel-neglelaksystem. Det giver ekstra glans og holdbarhed. Ved hjælp af den unikke to-trinsteknologi har Sally Hansen skabt en lak, der holder farve og glans i op til 14 dage – helt uden brug af kunstigt lys. Lakken fjernes med almindelig neglelakfjerner. Brug først den farvede lak og derefter top coat.

Neglepleje

Sally Hansen tilbyder et hav af negleplejeprodukter til alle slags negle. Er dine negle tørre? Knækker de? Vil du gerne have udfyldt rillerne, der er opstået? Eller vil du bare gerne forebygge og beskytte? Sally Hansen har det hele. Prøv for eksempel de berømte negleolier, som fugter, plejer og arbejder i dybden.

Se hele udvalget af lakker, neglepleje og andre produkter til neglene fra Sally Hansen på Matas.dk eller i vores Matas-butikker.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021