• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Skallin grov i plastpose 500 g
Skallin grov i plastpose 500 g

Natur Drogeriet Skallin grov i plastpose 500 g

Natur Drogeriet Skallin grov i plastpose 500 g
119,95 kr.
  • Du optjener 12 point hos Club Matas
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
På lager i 3 butikker -
Beskrivelse

Kosttilskud.
Brugsanvisning og forholdsregler: 1-2 strøgne tsk. i 1/4 liter vand.Skallin omrøres i et glad vand til det er fordelt og drikkes straks. 1 glas drikkes 1-3 gange dagligt. Børn halv dosis. Bør indtages sammen med rigelig væske.

Næringsindhold pr. 100g:
Energi: 776 kJ / 193 kcal
Fedt: 0 g
- heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 2,5 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 1,4 g
Salt: 0,32 g
Kostfibre: 88 g

Brugsanvisning og anvendelse: 1-2 tsk. 3 gange dagligObligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Detaljer
Ingredienser
  • Ispaghula skaller (plantago ovata forssk.)

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

ONLINE LIGE NU
Vi står klar med ekspertrådgivning