• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

5 produkter, der gør, hvad de lover

Når du har et skønhedsdilemma, er gode råd dyre. Det er nemlig ikke altid nemt at finde et produkt, som fikser dit dilemma, selv om du har læst på lektien, da ikke alle produkter er lige effektive. Så i stedet for at du jagter alverdens produkter, har vi fundet fem mesterlige af slagsen til dig, som med garanti kan løse dit problem og holder, hvad de lover.

Har du nogensinde glædet dig til at prøve et produkt, men du har svært ved at se resultaterne? Så er du nok som de fleste, der tror, at de har fundet løsningen på deres problem og endt med at blive slemt skuffede. Det vil vi gerne lave om på. Derfor har vi spottet fem fantastiske skønhedsprodukter, som er løsningen på hvert sit problem, om det så er korte, spinkle øjenvipper eller et gulligt skær i håret. 

Til dig med korte vipper

Skal dine naturlige vipper have et boost, er der ingen vej uden om M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Det lette vippeserum er en verdensmester i at forlænge naturlige vipper med op til 50 % og give dem mere fylde, grundet de aktive ingredienser og biotin, som stimulerer hårvæksten.M2 Beauté Eyelash Activating Serum er også supernemt at bruge. Du påfører bare vippeserummet, som du ville med en almindelig eyeliner, langs vippekanten én gang om dagen (gerne om aftenen). Husk at lade serummet tørre helt, før du bruger dine andre produkter.


(137)
M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml
569,95
Du optjener 57 pointTIP! Se de tydelige resultater med M2 Eyelash Activating Serum, da vi testede vippeserummet her.

Til dig, der vil have vild volume

Det bliver ikke blot nemmere at forme din frisure med Matas Volume Booster pulver, du får også ekstra volumen og fylde i hele håret. Det hvide volume pulver løfter håret helt nede ved hårrødderne, så du nemt og hurtigt kan style dit hår.


Volume booster er også effektivt mod fedtet hår, da det hvide pulver suger fedt og olie til sig, hvorfor den også er oplagt at bruge til at friske håret op mellem hårvaskene.


Den effektive silver shampoo mod gulligt skær

Som blond kan du måske opleve, at dit hår får et gulligt skær med tiden, hvorfor du har brug for en shampoo med violette pigmenter, der kan udligne det.


Fudge Violet Classic Clean Blonde Shampoo er en dybdegående silvershampoo i salon-kvalitet, der er god til at udligne varme og gullige toner i håret. Du efterlades med et smukkere, lysere hår med et koldt skær, og den skønne duft fra silvershampooen holder i op til 24 timer.


(47)
Fudge Violet Classic Clean Blonde 250 ml
134,95
Du optjener 14 pointTIP! Se den kæmpe forskel en silver shampoo gør, da vi testede de mest populære her.

Til dig, der har brug for lidt dækning

Synes du, at foundation føles en anelse tungt på huden, er en BB-gel måske et bedre valg for dig. Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel virker forfriskende og tilfører et let strejf af farve på huden, så ujævnheder i hudtonen udlignes, uden du behøver at bruge foundation.


Først vil BB-gel lægge sig som en grålig nuance, men efter få sekunder forvandler den sig til en naturlig, ensartet hudtone, der matcher din egen helt perfekt. Den er oplagt at bruge om sommeren som et 2-i-1 produkt, hvor du har brug for fugt og en let dækning.

Den, der får lakken til at holde

Første skridt mod en smuk hjemmemanicure er at bruge den rigtige neglepleje i den korrekte rækkefølge. Depend 02 Base Bonder er en underlak, der lægger sig på negleoverfladen og fungerer som en hæftende grunder mellem neglen og lakken.


Det er nemlig vigtigt at bruge en underlak, da den forlænger holdbarheden på din farvede lak og beskytter din egen negl mod lakkens farvepigment. Den er let af påføre med et enkelt strøg og tørrer hurtigt, så din farvede neglelak kan blive lagt.

Depend O2 Neglepleje Base Bonder
74,95
Du optjener 8 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

10 tips fra materialisten

Vi guider

10 tips fra materialisten

Af Sofie Rasmussen

Foråret er så småt på vej, og her ved Sofie Rasmussen fra Matas i Rødovre hvilke produkter, der kan gøre dig klar til de skønne forårsdage. Find hendes 10 beautyfavoritter her.

Læs Mere
3 tips til mere hårvolumen

Vi guider

3 tips til mere hårvolumen

Vi er mange her i Norden, der er udstyret med et fint, skandinavisk hår, der er kendetegnet ved at være en smule fladt. Heldigvis kan du med de helt rette produkter fra Striberne og simple stylingtips hurtigt få vendt en klaskende hårdag om til en voluminøs Hollywood hårdag.

Læs Mere
4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Af Alberte Sejling

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

Læs Mere
Alt du skal vide om silvershampoo

Vi guider

Alt du skal vide om silvershampoo

Af Cathrine Park

Silvershampoo, aka lilla shampoo, er en formidabel og farverig ven at have i baghånden, når de lyse eller grå lokker er blevet matte i koderne med et trist, gulligt skær. Genkender du problemet, så læs med her.

Læs Mere