• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Nyhed

Rens og plej din hud med nordiske superfrugter

Elsker din hud også den danske hudplejeproducent Beauté Pacifique? Så har vi spændende nyt til dig! Nu kommer en helt ny mild og effektiv ansigtsrens i den prisvindende SuperFruit-serie, som er særligt målrettet den unge og sensitive hud.

Er du allerede hoppet med på SuperFruit-bølgen fra Beauté Pacifique? Så kommer du til at elske SuperFruit Micellar Water, som er det femte produkt i SuperFruit Skin Enforcement-serien fra danske Beauté Pacifique.

Om Beauté Pacifique SuperFruit:

Rens, rens, rens – og gør det nemt med Micellar Water

Hvis du ikke allerede gør det, så bør du rense din hud. Hver dag. Også selv om du ikke bruger makeup. Gode renserutiner er nemlig første skridt på vejen til en flot og sund hud. Og med SuperFruit Micellar Water kan du nemt, hurtigt og effektivt rense din hud, så den får maksimal effekt af dine hudplejeprodukter.


SuperFruit Micellar Water renser effektivt makeup, støv og sved på ansigt og hals.

Nordiske superkræfter

SuperFruit Micellar Water er en mild og lækker alt-i-en rensevand/ansigtsrens, som både fugter og plejer din hud. Ligesom seriens øvrige produkter, er den nye rensevand formuleret særligt til den unge, sensitive hud. Med kræfter fra blandt andet de nordiske superfrugter tyttebær, grøn the og æbler plejer SuperFruit Micellar Water hudens naturlige fugtbalance. SuperFruit Micellar Water renser samtidig effektivt makeup, støv og sved på ansigt og hals, så din hud er optimeret til at absorbere dine hudplejeprodukter.


Og måske bedst af alt: Du skal ikke engang åbne for vandhanen!


SuperFruit Micellar Water anvendes ved at trykke en vatrondel ned på flaskens pumpehoved, så vatrondellen opsuger rensevandet. Med den fugtede Super-Frugt vatrondel kan du nemt fjerne makeup og snavs. Og husk bagefter at påfør en creme – gerne SuperFruit Dagcreme eller SuperFruit Natcreme fra samme serie, så du får den maksimale effekt af dit produkt.


Serien til de første linjer

SuperFruit Skin Enforcement er serien specielt til dig, der oplever de første fine linjer og ønsker at bevare din hud ung længst muligt. Produkterne egner sig til den mest sensitive hud og er baseret på virksomme ingredienser, der tilfører huden ekstra fugt, mindsker urenheder og styrker hudens eget forsvar med et højt indhold af naturlige antioxidanter.

Beauté Pacifique Superfruit Micellar Water 160 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Matas

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Få din hud tilbage i topform

Vi guider

Få din hud tilbage i topform

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

3 steps til at få din hud tilbage i form. Mere skal der faktisk ikke til for at få din hud tilbage i topform.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands