• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Nyhed

Beology - hårplejeserien der matcher din hårtype

Hår er forskelligt, og derfor er det vigtigt med en hårplejeserie, der kan tilfredsstille de individuelle behov – uanset om håret er tørt, ødelagt eller kruset. Schwarzkopfs første premium hårplejeserie, beology, opfylder disse behov med tre nye serier, Repair, Moisture og Smooth, hvor produkterne kan kombineres på kryds og tværs, så du opnår det bedste resultat for dit hår.

Den innovative formel er inspireret af havets kræfter og kombinerer dybhavsekstrakter med antioxidant-rige havalger. Resultatet er et velplejet, blødt og utrolig glat hår.

Om Beology:

Hårplejeserie, der matcher netop din hårtype

Beology, er udviklet med naturlige ingredienser og baseret på den seneste videnskabelige nytænkning.
Formlen med antioxidant-rige alger fra bæredygtige kilder på den Tysk-Baltiske kyst og dybhavsekstrakter fra den Californiske Golf er med til at give et glat og perfekt hår. Hårplejeserien nærer håret i dybden og efterlader det mærkbart blødt og glat.
Formlen fugter og beskytter både hår og hovedbund.

De to serummer udgør kernen af kombinationshårplejeserierne Repair, Moisture og Smooth. De indeholder to perfekt balancerede faser, som først kombineres i flasken lige inden anvendelse.
Serumerne kan anvendes i tørt eller håndklædetørt hår og er også velegnede til at genopfriske dit look i løbet af dagen. Sammen med plejende shampooer (sulfatfri) og balsammer, er hårplejeserien fuldendt med dybdebehandlende masker og to fugtgivende sprays, der beskytter håret mod den daglige styling.

De reparerende, fugtgivende og udglattende produkter, med ens duft, kan kombineres, som det passer dig, hvilket gør det muligt at udvikle en skræddersyet hårplejerutine specielt tilpasset dine behov. Hvert produkt er mærket med et af fire trin: Step 1 - Rens, Step 2 – Pleje, Step 3 - Dybdegående pleje og Step 4 - Særlig pleje.   

​​​​​​​

beology Repair

Dette trindelte og reparerende hårplejesystem booster håret med værdifulde proteiner, reparerer den ødelagte hårstruktur og styrker hårenes fibre, så du opnår et skinnende glat resultat. Velegnet til beskadiget hår.

beology Moisture

Dette trindelte hårplejesystem giver intens fugt til håret, glatter hårstråets skællag og giver håret en let friskhed. Velegnet til tørt hår.

beology Smoothing (Anti-frizz)

Dette trindelte og blødgørende hårplejesystem forsegler de ydre hårfibre og tæmmer ustyrligt hår – selv i høj luftfugtighed. Velegnet til kruset hår.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sådan laver du den fineste fletning

Vi guider

Sådan laver du den fineste fletning

Af Nicoline Kongedam

Det der med at flette skræmmer mange, men det behøver faktisk ikke være så svært. Vi giver dig 6 lette trin til denne fine opsætning.

Læs Mere
Sådan laver du en knold... med et twist

Vi guider

Sådan laver du en knold... med et twist

Af Nicoline Kongedam

En håropsætning som denne skræmmer de fleste, men bare rolig. Det er laaang nemmere end du tror. Vi guider dig med 4 nemme steps.

Læs Mere
Sådan laver du en klassisk opsætning

Vi guider

Sådan laver du en klassisk opsætning

Af Nicoline Kongedam

Det der med selv at lave smukke og vilde frisurer, skræmmer de fleste. Men det behøver slet ikke være så svært.

Læs Mere
Gi' dit hår et lækkert strand-look

Grib stilen

Gi' dit hår et lækkert strand-look

Af Alberte Sejling

Strandsæsonen er over os, og det betyder også, at der findes et hav af stylingprodukter, du kan bruge til at puste sommer i lokkerne. Her får du syv skønne produkter til at lave et super fedt strandlook, uanset om du skal bruge en dag på stranden, eller bare vil ligne en, der kommer lige derfra.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage