• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Dior introducerer ny mascara & couture-øjenpalette

Dior afslutter 2020 med endnu mere couture-stil end nogensinde før. Med inspiration fra modehusets ikoniske styles, har Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, genopfundet to makeupikoner: DIORSHOW ICONIC OVERCURL-mascaraen og 5 COULEURS COUTURE-øjenpaletten.

Tre unikke darlings er tilføjet til Dior-familien, og det er ingen hemmelighed, at vi har glædet os som små børn til at vise jer dem! På redaktionen har vi allerede givet os i kast med et af produkterne, som vi har lavet en smule larm om i en IG TV – nemlig deres smukke øjenpalette. Men iblandt gemmer sig også en vandfast Stylo-eyeliner og Overcurl mascara.

Diorshow Iconic Overcurl-mascaraen

Mascaraens perfektionerede formel er udviklet til forskellige typer vipper og giver fantastisk bue og volumen, der holder i 24* timer.


Den utroligt præcise og buede børste dækker og spreder vipperne til det ekstreme med et enkelt strøg. Diors ikoniske mascaraer er moderne designet med et facetslebet bånd i samme farve som mascaraen: sort, blå, brun eller sølvglimmer.

5 Couleurs-øjenskyggepaletten

Skab det perfekte look ved at lege med de farverige øjenskygger i 5 Couleurs-øjenskyggepaletten, der er inspireret af ikoniske styles fra Diors garderobe. De ikoniske øjenskyggepaletter har fået et nyt couture-twist: Hver palet fås med nye effekter og nuancer, fra mat sort til gnistrende rød. For første gang hos Dior er formlen beriget med hudplejeingredienser: aloe vera på grund af dens udglattende egenskaber og fyrrenåleolie på grund af dens blødgørende virkning.

Diorshow 24H Stylo-eyeliner

Looket fuldendes med den nye DIORSHOW 24H STYLO. Den nye DIORSHOW 24H STYLO-eyeliner er fyldigt pigmenteret og vandfast og holder i 24 timer.* Den fine og præcise spids kan skabe alle looks, lige fra det mest naturlige til det mest dristige.

* Instrumental test på 20 personer.​​​​​​​

Andre darlings fra Dior

LIP GLOW OIL 007 Raspberry
279,95
DU OPTJENER 28 Point
DIOR FOREVER SKIN CORRECT CONCEALER 3N
269,95
DU OPTJENER 27 Point
ROSY GLOW BLUSH 001 Pink
284,95
DU OPTJENER 29 Point

Relaterede artikler

Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Nyhed

Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. De kolde, mørke morgener har erstattet den tidlige, varme morgensol – men det har bestemt også sin charme, hvis du spørger os! Her på redaktionen er efterår lig med en masse spændende produktnyheder, som passer perfekt ind i efterårets skønne farvepalette, og hudplejeprodukter, der er dedikeret til det kølige efterår. Vi har glædet os til at dele disse lanceringer med jer, så vi håber, at i vil give de nye medlemmer i skønhedsverdenen en varm velkomst!

Læs Mere
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs Mere
'No makeup'-makeup: Topmodellernes hemmelighed

Matas LIVE

'No makeup'-makeup: Topmodellernes hemmelighed

Af Matas

No makeup-makeup er en naturligt forskønnende måde at bruge makeup på, hvor man fokuserer på at fremhæve de bedste træk ved sig selv. I dag får vi både historier direkte fra de internationale catwalks samt de bedste teknikker derude til en naturlig og usynlig makeup direkte leveret af Tanja Balsgaard - international makeupartist for Dior - som gæster Matas LIVE. Gå ikke glip af denne mulighed og stil hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage