• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Sådan skal nytårslooket se ud i 2021

Nytår nærmer sig, og du er måske ved at finde ud af, hvad du skal lave på aftenen. Men har du tænkt over, hvordan din makeup skal se ud? Nej? Så frygt ej, vi har din ryg! Med Ecookings makeup kan du nemlig skabe sæsonens look til dit nytår, så du kan se skøn ud og føle dig tilpas hele aftenen.

Så skal vi snart til det igen – endnu et år skal bydes velkommen, og det skal selvfølgelig gøres med manér! Jeg elsker personligt at gøre lidt ekstra ud af min nytårsmakeup, så den skal i hvert fald have fuld gas for mig i år. Om du er til masser af fine farver eller er til en mere neutral makeup, så har vi samlet to cool looks til dig her, som du nemt og simpelt kan skabe med Ecookings lækre makeupprodukter. Læs med her og lad dig inspirere til, hvordan din makeup skal se ud til din nytårsfest i år.

Alle Ecookings makeupprodukter er veganske, parfumefri og dermatologisk testet.

Det neutrale look

Måske tænker du ikke umiddelbart, at simpelt og nytår hænger sammen, når det kommer til makeup. Men du kan sagtens skabe et lækkert og festligt look, som stadig holdes i de neutrale toner. Lad os gennemgå hvordan du gør her.

Glødende, dewy base

Det er altid vigtigt at have en god base, når du starter med at skabe dit makeuplook. Brug en Ecooking Primer og Mineralpudder til at få huden jævn og fin, og dup lidt Ecooking Concealer under øjnene og på eventuelle urenheder. Herefter kan du give dit ansigt glød og definition ved at bruge Ecooking Solpudder på kinder og på det yderste af panden. Dup kinderne med lidt Ecooking Cremeblush – i det her look har vi brugt farven 04, som giver en lækker varme til ansigtet.

Til sidst topper du basen af med Ecooking Highlighter, som er lidt af en multitasker til din makeuppung. Brug den både som highlighter på kindben, som øjenskygge eller på amorbuen – læg den dér, hvor du gerne vil have ekstra fokus. Highlighteren fås både som pudder og i flydende form, alt efter hvilken præference du har. Den giver en lækker, naturlig glød, som virkelig fremhæver dine ansigtstræk.

(11)
Ecooking Primer
229,95
Du optjener 23 point
Ecooking Blush 04 Brun/Pink
199,95
Du optjener 20 point
Ecooking Baked Powder Highlighter
249,95
Du optjener 25 point
Ecooking Liquid Highlighter
229,95
Du optjener 23 point

Funklende øjne

Så skal vi til øjnene – her er det også vigtigt, at du tænker masser af shine til det her look! Brug Ecooking Øjenskygge i farven 06 Stone og 04 Blossom på hele øjet og kom også lidt under øjet for lidt ekstra dimension. Disse skygger er fantastiske at arbejde med, da de ikke drysser og toner rigtig fint. Øjenskyggerne fås i 10 forskellige farver, og du kan både få dem med mat og skinnende finish, alt efter hvad du er mest til.

Giv vipperne et par lag med Ecookings Mascara, og så er øjnene done. Denne mascara er supersmart, for du køber selve mascararen og børsten hver for sig. På den måde kan du få fire forskellige børstehoveder alt afhængig af, hvilket ønske du har: Curling & Volume, Separation & Volume, Length & Volume og XXL Volume.

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Vi guider

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 6 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs også

Lækre læber

Sidst men ikke mindst skal vi have læberne klar til nytår. I dette look holder vi det neuralt, så der kan være fuld fokus på glød og shine. Kom Ecooking Lipstick i farven 02 Au Natural på læberne og top med Ecooking Gloss, som også hedder 02 Au Natural på. På den måde får du lækre læber, som samtidig bliver fugtet hele natten – både læbestift og lip gloss indeholder nemlig hyaluronsyre og E-vitamin, som fugter og beskytter dine læber. ​​​​​​​


Det er et rigtig godt tip at komme lidt gloss over din læbestift, da det forstærker farven og giver masser af shine.

Ecooking Lipstick 02 Au Naturel
149,95
Du optjener 15 point
(8)
Ecooking Lip Gloss 02 Au Naturel
149,95
Du optjener 15 point

Det færdige look:Det farverige look

Måske er du én af dem, hvor der gerne må være lidt knald på farverne, når der er fest? Så har vi også lavet et look til dig, som taler lige ned i sæsonens tendenser. Basen laves på samme måde som i det første look – så lad os gå direkte til øjenlooket.

Perfekt øjenskygge

I dette look skal vi have fat i Ecookings øjenskygge i farven 09 Forrest, som er en fantastisk flot grå-blå farve, der virkelig får din øjenfarve til at stå frem. Blend den ud med en god pensel og kom lidt highlighter i øjenkrogen og under brynet. Sørg også for at få farve i dit bryn – på den måde får du en flot ”ramme” om dit øjenlook. Brug Ecookings Eyebrow Gel Colour, som holder brynene på plads hele natten, samtidig med at den plejer.


Slut af med et par lag mascara. Det her look er super cool og modigt, og vil helt sikkert starte en håndfuld samtaler til nytårsfesten.

Ecooking Eyeshadow 09 Forest
149,95
Du optjener 15 point
Ecooking Eye Shadow Blend Brush
129,95
Du optjener 13 point
Ecooking Baked Powder Highlighter
249,95
Du optjener 25 point

Power på læberne

Så skal vi give læberne lidt love – og hvorfor ikke gå all in? Til det her look har vi gået med en knaldrød læbe, som virkelig får looket til at hænge perfekt sammen. Brug Ecookings læbestift i farven 04 Flamenco Red og top med lip gloss farven 00 Transparent. På den måde får du en lækker, glossy rød læbe, som holder hele aftenen og natten med.

Lipglossen har en lækker blød konsistens, som ikke føles ubehagelig på læberne – tvært imod, læberne føles lækre og gennemfugtede. Ikke dårligt!

Ecooking Lipstick 04 Flamenco Red
149,95
Du optjener 15 point
Ecooking Lip Gloss 00 Transparent
149,95
Du optjener 15 point

Det færdige look:Relaterede produkter

(6)
Ecooking Lash Primer Grå
149,95
Du optjener 15 point
(106)
Ecooking Selvbruner Drops 30 ml
229,95
Du optjener 23 point
(5)
Ecooking Øjenmakeupfjerner 125 ml
129,95
Du optjener 13 point
(56)
Ecooking 50+ Serum 30 ml
299,95
Førpris 389,95
Du optjener 30 point
Ecooking Young Ansigtscreme 30 ml
149,95
Du optjener 15 point
(67)
Ecooking Bodylotion Parfumefri 300 ml
229,95
Du optjener 23 point
(168)
Ecooking Peel Maske 50 ml
289,95
Du optjener 29 point

Relaterede artikler

Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Nyhed

Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Af Anja Mille Blum

Endelig endelig endelig har Ecooking lanceret en makeupserie – og de er helt fra starten gået all in med produkter til hud, bryn, øjne og læber. Her giver jeg et overblik over de mange spændende nyheder i lanceringen.

Læs mere
Frisøren guider: Fem fantastiske nytårsfrisurer

Matas LIVE

Frisøren guider: Fem fantastiske nytårsfrisurer

Af Matas

Nytår er lige om hjørnet, og selvom vi i år desværre ikke kan samles til et kæmpe brag af en fest, så kan vores hår stadig se knald godt ud! Se med, når vores frisør Maj guider til, hvordan du nemt kan style håret, så du er klar til nytår. Hun vil gennemgå fem forskellige frisurer, der både egner sig til kort og langt hår, og som du med sikkerhed kan efterligne derhjemme.

Læs mere
Gør kroppen nytårsklar: Glød, glitter og stram op

Matas LIVE

Gør kroppen nytårsklar: Glød, glitter og stram op

Af Matas

Se med, når helserådgiveren og kosmetikeren guider dig til at blive nytårsklar med smuk, glødende hud, tips til at fremhæve dine bedste træk - og øvelser, der hurtigt strammer lidt op og hjælper dig med at undgå at blive oppustet i nytårskjolen.

Læs mere
10 gode idéer til nytårsforsæt

Vi guider

10 gode idéer til nytårsforsæt

Af Trine Brøndsted

Har du brug for en frisk start, eller trænger du bare til at hive dig selv lidt i ørene på nogle små punkter? Så bliv inspireret af vores 10 gode idéer til nytårsforsætter her.

Læs mere