• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Hudplejefavoritter til flere hudtyper

Det varer ikke længe, før vi træder op i vores sofa med champagne og kransekage i hånden og gør os klar til at hoppe ind i 2021. Og hvilken bedre anledning til at se tilbage på og, hvem ved, måske forelske sig på ny i nogle af de favoritter, der har stået allerlængst fremme på vores badeværelseshylder i dette år.

2020 går snart på hæld – thank god, vil nogen måske mene – og for mange, inkl. mig selv, betyder det, at det er tid til at evaluere året, der gik. Så læs med, når jeg deler nogle af mine hudplejefavoritter til tre forskellige formål, som har gjort sig ekstra bemærket i årets løb, med jer.

Hudpleje til uren hud

2020 var året, hvor ansigtsmaske fik en helt ny betydning. Ikke kun bogstaveligt, men også for min hud. Jeg er ret sikker på, jeg ikke er den eneste, der virkelig kan se brugen af mundbind på min hud; tilstoppede porer og små knopper på kinderne er efterhånden hverdagskost for mit vedkommende, og selvom jeg forsøger at embrace det, så er det altså bare drøn-irriterende.    

Ansigtsmaske – den gammeldaws af slagsen

Jep, nogle gange må man bare sætte hårdt mod hårdt. Det lyder næsten skørt; at bruge en ansigtsmaske til at bekæmpe en helt anden slags ansigtsmaskes eftervirkninger. Men ikke desto mindre er SuperMud-masken altså aldeles effektiv på den front.


Den er nemlig en favorit her på redaktionen, og det er med god grund. Masken indeholder en blanding af aktivt kul, ler og seks forskellige AHA- og BHA-syrer, hvilket gør den enormt effektiv til at dybderense huden, fjerne overskydende olier og minimere porer. Slet ikke tosset!


SuperMud kan både bruges som en full-on-facemask eller som spot treatment på enkelte dele af ansigtet, hvor du oplever urenheder.   

(24)
GlamGlow Supermud Clearing Treatment 50 ml
389,95
Optjen 39 point

Antibakteriel dagcreme

Hvis du, ligesom jeg, er fan af Cliniques tre trinssystem, så kan det altså være en fordel af skifte sidste trin ud med deres All Over Clearing Treatment. Især i perioder, hvor din hud har tendens til urenheder.


Det er virkelig værd at fremhæve cremens lækre og lette konsistens, der både er oliefri og med en antibakteriel formel. Det betyder, at ikke nok med, at den plejer, så forebygger den også uren hud, samtidig med, at den sørger for at give din hud godt med fugt.


Og så er det også værd at fremhæve den virkelig lækre, lette konsistens, der er oliefri og med en antibakteriel formel.

SOS spot treatment

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er er en spot treatment-kind of gal, og Origins Super Spot Remover Blemish Treatment Gel er et rigtigt godt bud på en sådan.


Den indeholder nemlig salicsylsyre (en af mine yndlingsingredienser, når det kommer til hudpleje), som er effektiv til at fremskynde helingen af udbrud og efterfølgende hjælpe med at afdæmpe eventuel rødme og mørke pletter.

(68)
Origins Super Spot Remover Blemish Treatment Gel 10 ml
149,95
Optjen 15 point

Vi guider

Den perfekte guide til GlamGlows ansigtsmasker

Ansigtsmasker er udviklet for at du kan styrke din hudplejerutine med et produkt, der målrettet hjælper dig med dine største bekymringer. Vi guider til dig GlamGlows bedst sælgende masker.

Læs også

Hudpleje til tør hud

Så er vi her igen; de kolde måneder. Og det er min hud simpelthen ikke glad for, og det er faktisk gældende for mange mennesker. Det kolde efterårs- og vintervejr kombineret med det tørre klima inden for, hvor vi tilbringer det meste af vores tid, er bare ikke et godt mix for huden, og min kan i perioder blive nærmest helt udtørret, hvis jeg ikke får givet den nok fugt.

Fugt i op til 72 timer

En af årets mest kærkomne nyheder for mit vedkommende er Clinique Moisture Surge Intense, som er en endnu mere intens udgave af deres ellers ekstremt fugtgivende Moisture Surge ansigtscreme.


Det er Cliniques rigeste formel til dato, som blandt andet indeholder aloe-vand, der giver masser af fugt i op til 72 timer og samtidig hjælper huden med at holde på den. Hvis du ligesom mig døjer med en tør, tør hud, så er den her creme simpelthen bare guf.

(21)
Clinique Moisture Surge Intense 50 ml
274,95
Optjen 28 point

Min go to-maske

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask er en af mine absolutte favoritter og uden tvivl mit go to, når min hud virkelig trænger til at blive gennemfugtet.


Jeg bruger masken som sidste step i min aftenrutine og lader den sidde natten over. Når jeg vågner, er min hud simpelthen så blød og fugtmættet, at det halve ku’ være nok (hvilket selvfølgelig bare er en talemåde, for jeg elsker virkelig følelsen efter at have brugt masken).


Og som bonus dufter den også bare sååå dejligt.

(198)
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
184,95
Optjen 19 point

Luksuriøs forkælelse

Jeg sukker stadig efter at prøve La Mers ikoniske Creme de la Mer, der fugter, beroliger og lindrer huden med sin rige og luksuriøse formel, der efter sigende skulle være rigtig god til tør hud.


Dét her er et produkt, der har stået øverst på min hudpleje-ønskeliste længe, især efter jeg har hørt, hvordan andre på redaktionen har talt virkelig godt om den.


Suk. Jeg må krydse fingre for, at der ligger en ”Til Anja Fra Anja”-pakke under juletræet i år.

La Mer Creme De La Mer 60 ml
2.399,00
Optjen 240 point

Nyhed

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Moisture Surge Eye 96-hour hydro-filler concentrate med fugtbevarende aloe-smør. Oplev nyheden og resten af Moisture Surge familien.

Læs også

Hudpleje, der giver glød

Jeg elsker simpelthen, når min hud får masser af glød – det føles nærmest som om, at jeg ser mere levende ud. Skørt, I know, men den der glow gør altså bare lige, at man ser dét friskere ud. Og når min hud ikke skejer ud med tørhed og urenheder, så er det helt sikkert denne type hudpleje, jeg går direkte efter.

Bring that vitamin C

En anden virkelig spændende nyhed i år er Origins GinZing Into the Glow Brightening Serum, der er en multi-action serum, der giver så fin en glød, blandt andet fordi den indeholder C-vitamin, som er rigtig god til at give det der glowy finish.


Kombineret med hyaluronsyre, der giver godt med fugt, ja, så er jeg solgt.

(30)
Origins GinZing Into the Glow Brightening Serum 30 ml
294,95
Optjen 30 point

Eksfoliering er key

Vi vender lige tilbage til Cliniques tre trinssystem igen, for det eksfolierende step med Clinique Clarifying Lotion er nemlig et af de steder, hvor du nemt kan sætte en smule ind, hvis du gerne vil ha’ lidt ekstra glød.


Efter rens bruger jeg Cliniques Clarifying Lotion som giver en blid eksfolieringer og lige fjerner de værste døde hudceller fra hudens overflade, så den får lidt ekstra glød.

(28)
Clinique Clarifying Lotion Skin Type 1 200 ml
174,95
Optjen 18 point

Ikonisk pleje

Advanced Night Repair fra Estée Lauder er uden tvivl mit yndlingsserum til min aftenplejerutine og er efterhånden ved at være det, man kan kalde for en ikonisk klassiker inden for hudpleje.


Mange sværger til det, fordi det har så mange fordele: Det giver masser af fugt, reducerer rynker, giver huden et mere enstartet udtryk og giver så fin en glød.

Relaterede artikler

Vi guider

Efterårets musthave: Mega Mushroom

Af Anja Mille Blum

Efterår er for mig lig med svampejagt! Og selvom mit fokus i langt de fleste tilfælde er på at fylde min kurv med kantareller, Karl Johan’er og andre lækre spisesvampe, så giver det faktisk mening at kigge efter svampe andre steder end i skovbunden. Og det er Origins’ Mega Mushroom hudplejeserie et klasseeksempel på.

Læs Mere

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere

Vi guider

Find de GlamGlow produkter, der passer til dig

Når du skal finde de GlamGlow produkter, der passer til dig, skal du tage udgangspunkt i din hudtype. Har du f.eks. uren hud, tør hud, sensitiv hud, eller vil du mindske fine linjer? Din hudplejerutine og de produkter, du vil bruge, skal baseres på din hudtype og tilstand – huden i ansigtet kan nemlig ændre sig løbende pga. f.eks. omskiftende vejr, fordi du er stresset eller har hormonelle forandringer.

Læs Mere

Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Af Anja Mille Blum

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage