• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

GOSH COPENHAGEN - Nyheder med omtanke!

Danske GOSH COPENHAGEN vil være på forkant på det bæredygtige område. Derfor er de klar med produkter, der både er Veganske, Parfumefri, Allergy Certified og nu også med enkelte produkter i emballage af OWP (Ocean waste plastic) – til glæde for dyrene, miljøet og dig!

Værdierne hos GOSH COPENHAGEN handler om at passe på, hvad du putter på din hud, at være opmærksom på miljø og dyrevelfærd - og alligevel at kunne være modig, når du vælger farven på din læbestift.

4 værdier hos GOSH COPENHAGEN

1. Ocean Waste Plastic

Plastik i verdenshavene er et stigende og alvorligt problem, som GOSH COPENHAGEN har valgt at gøre noget ved. Det gør GOSH ved at tænke genbrugsplast fra havet ind i emballagen af de nye produkter.


Emballagen til den nye mascara CATCHY EYES MASCARA DRAMA består af 50% Ocean Waste Plastic, hvilket betyder, at hver gang du køber én mascara, fjernes to plastik poser fra havet.  


CHAMELEON FOUNDATION emballagen består af 40% Ocean Waste Plastik, og køber du den, så hjælper du med at fjerne hele 10 poser plastikposer fra havet.
Kvaliteten af OWP er ligeså god som Virgin Plastic, men fabrikker der producerer OWP, reducerer CO2 med 56% og de bruger 85% mindre energi.


Langt hovedparten af GOSH COPENHAGENs produkter bliver produceret på den CO2 neutrale fabrik i Lynge i Danmark.

2. AllergyCertified

Allergy Certified betyder, at både forbrugere og allergikere kan føle sig sikre, når de bruger produktet. De strikse krav for at være AllergyCertified betyder, at hvert enkelt råmateriale skal godkendes således at produkterne har mindst muligt potentiale for at give allergi.Mascaraerne BOOMBASTIC OVERDOSE, REBEL SKINNY B og CATHY EYES DRAMA er alle Allergy Certified. Deres børster er forskellige for at opnå volumen, længde og lange buede vipper, men fælles for dem er at de er langtidsholdbare og kan klare både regn, sved og tårer - hele dagen.


Parfume er ofte en allergi skaber, så derfor er alle nye makeup produkter fra GOSH COPENHAGEN parfumefri!

3. Vegansk

GOSH COPENHAGEN, har altid haft en variation af veganske produkter, men siden 2017 er ALLE nye makeup produkter veganske!Trenden og behovet for flere veganske produkter vokser stadig kontinuerligt rundt omkring i verden. Veganisme er ikke kun en beslutning om at fjerne alle animalske derivater i hverdagen, men også have i tankerne at gøre dyr fortræd for kosmetik er forkert.  Udvikling i veganisme, betyder, at vi ikke kun tænker på hvad vi påfører vores kroppe, men også hvad vi påfører vores hud.Derfor tog GOSH et skridt videre i beslutningen om at undgå animalske derivater i udviklingen af produkter og erstatte dem med veganske ingredienser – uden at gå på kompromis med produkternes høje kvalitet og effekt.  Ved at gøre dette, får du netop muligheden for at skabe et smukt makeup-up looks, og samtidig bibeholde personlige holdninger til veganisme og dyrs vilkår.

4. Bæredygtigt træ

WOODY EYE LINER er det nyeste skud på stammen - bogstavelig talt. Denne nye unikke eyeliner er produceret af bæredygtigt træ.Ved at anvende bæredygtigt træ i den nye WOODY EYE LINER, sikres det at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Skovområder, hvor der findes truede dyrearter og planter, fredes og skoven bevarer dermed sin sunde tilstand.Kvalitet, holdninger og smuk makeup er således grundlaget for GOSH COPENHAGEN. Med holdninger menes netop deres fokus på rene ingredienser, veganske, parfumefri produkter, Allergi certificering og ikke mindst det nyeste tiltag med Ocean Waste Plastic til emballagen.Med den komplette og stærke serie af innovative skønhedsprodukter får du det bedste frem i dig selv - uanset din alder, tidspunkt på dagen eller sociale sammenhæng.Tillad dig at selv at stole på din skønhed, for GOSH... you are Beautiful!​​​​​​​

Relaterede artikler

Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du om længere og fyldigere vipper og har du overvejet at investere i et øjenvippeserum? så læs med her. Vi har testet fem forskellige lash serum for at finde frem til hvilke, der virker bedst, og om prisen har nogen indflydelse på dem.

Læs Mere
8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Gyldent makeup look

Grib stilen

Ultimativ videoguide: Gyldent makeup look

Af Cæcilie Rasmussen

Er du til nude læber og en winged liner, med gyldne glitter toner på øjenene? Så er dette look måske noget for dig! Skab dette look nemt med disse steps og produkter fra NYX Professional Makeup.

Læs Mere
10 tips fra materialisten

Vi guider

10 tips fra materialisten

Af Sofie Rasmussen

Foråret er så småt på vej, og her ved Sofie Rasmussen fra Matas i Rødovre hvilke produkter, der kan gøre dig klar til de skønne forårsdage. Find hendes 10 beautyfavoritter her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret