• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

De bedste beauty pakkekalendere i julen 2019

I år kommer der endnu flere skønne pakkekalendere, fyldt med forkælelse. Her får du et sneak peak på julens pakkekalendere i 2019.

Forkæl dig selv hele december måned med en lille gave hver dag. De populære mærker som Clinique, Origins, Lancôme og ikke mindst Matas har lavet en samling af skønne pakkekalendere, så du kan tælle ned til jul med ekstra hygge og forkælelse.

Se alle pakkekalendere for 2019 her:

1

Matas Pakkekalender Klassisk​​

Den klassiske pakkekalender er den med alle favoritterne, hvor du får glæde af 24 skønne klassikere, der er brug for hver dag. Her finder du hudplejeprodukter fra Glamglow, Matas Striber- og natur, makeup fra GOSH og meget mere.​​​​​​​


Pris: 599,95 kr. (værdi 1.488,85 kr.)​​​​​


2

Matas Pakkekalender Luksus​​

Forkæl dig selv eller en du holder af hver dag i december med vores luksus pakkekalender fra Matas, som indeholder luksuriøse produkter fra blandt andet Ecooking, Verso, Clinique, Cosborg og Smashbox.


​​​​​​​Pris: 999,95 kr. (værdi 2.675,90 kr.)3

Matas Pakkekalender Natur​​ Grøn

Gør julen ekstra grøn for én, der elsker naturligt hudpleje med Matas grønne pakkekalender af 24 unikke hudplejeprodukter fra blandt andet Origins, Ecooking og Matas Natur samt makeup fra Mádara, Clinique og Sandstone.


​​​​​​​Pris: 799,95 kr. (værdi 1.973,85 kr.)


(22)
Matas Pakkekalender Natur
479,97
Førpris 799,95
DU OPTJENER 48 Point
4

Clarins Julekalender 2019​​​

Elsker du Clarins kvalitetsprodukter eller kender du en anden Clarins-fan, der drømmer om at blive forkælet med 24 skønner gaver? Clarins pakkekalender byder på overraskelser til både krop og ansigt, og er den perfekte gave til hende, der elsker at forkæle huden.

​​​​​​​

Hver dag, kan man se frem til en ny, lækker overraskelse fra det legendariske, franske brand, og prøve et produkt, som man enten allerede kender eller stifte bekendtskab med en ny, potentiel klassiker.

​​​​

​​​​​​​Pris: 549,95 kr. (værdi 1.700 kr.)

5

Biotherm Julekalender 2019

Julekalenderen indeholder 24 skønne hudplejeprodukter til kvinder, med flere af Biotherms klassikere fra bl.a. hudplejeserierne Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton. ​​​​​​​


​​​​​​​Pris: 499,95 kr. (værdi 1.585 kr.)

Matas pakkekalender 2019

Nyhed

Matas pakkekalender 2019

Forkæl dine kære, eller måske bare dig selv, i den søde juletid med én af de tre nye Matas pakkekalendere med skønne gaver, der passer til enhver kvinde.

Læs også
6

Clinique Julekalender 2019

Tag forskud på juleglæderne med lækre fristelser fra Clinique. Bag Clinique pakkekalenderens låger finder du 24 gaver, der byder på skønne overraskelser til huden.

Fra lækre, fugtgivende cremer til vidunderlige makeupprodukter – pakkekalenderen fra Clinique byder på dejlige produkter, der giver dig smuk hud og lader dig trylle en flot dag- eller aftenmakeup.


​​​​​​​Pris: 699,95 kr. (værdi 2.215 kr.)

7

HH Simonsen Adventskalender

Skal det tørre vinterhår forkæles lidt ekstra? HH Simonesen har lavet en adventskalender med fire lækre produkter til håret – en til hver søndag i december.​​​​​​​


​​​​​​​Pris: 499,95 kr.

8

English Tea Shop Julekalender

Bring lidt ekstra hygge ind i december og forkæl dig selv og dine te-elskende kære med en ny spændende smag hver dag indtil jul.

I år er der 2 forskellige Tea Shop kalendre at finde - den klassiske hvide og en blå. I begge English Tea Shop kalendre er 24 økologiske tebreve, som hver i sær har et indhold af tebreve af forskellige smage og ingredienser.


​​​​​​​​​​​​​​Pris: 99,95 kr.

Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs også
9

Kosmetikkalender fra Markwin

​​​​​​​Er du også vild med makeup? Så tilbyder Markwin en kosmetikkalender, hvor du får 24 forskellige makeupprodukter, som kan pifte dit december-look op.


​​​​​​​​​​​​​​Pris: 199,95 kr.

10

Luksus med Lancôme

Julekalenderen indeholder 24 små pakker med masser af luksuriøse skønhedsprodukter. Bag hver låge gemmer der sig en skøn Lancôme overraskelse, der forskønner dagene op til jul. Det er da den bedste måde at gøre hver dag i december til noget særligt!


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Pris: 1.189 kr. (værdi 3.119 kr.)

11

Origins Julekalender

Forkæl dig selv og din hud med et eksklusivt udvalg af Origins populære hudplejeprodukter. Julekalenderen fra Origins indeholder blandt andet et udvalg af deres unikke masker til både den tørre, sensitive og urene hud.


​​​​​​​​​​​​​​P​​​​​​​​​​​​​ris: 599,95 kr. (værdi 1.706 kr.)

12

Nilens Jord Adventskalender  

Forsød den magiske juletid med 4 skønne gaver fra det allergivenlige og danske mærke, Nilens Jord. Adventskalenderen fra Nilens Jord består af 3 skønne makeupprodukter samt 1 hudplejeprodukt, hvor ingredienser og kvalitet som altid er i fokus.


​​​​​​​​​​​​​​Pris: 299,95 kr. (værdi 638 kr.)

(9)
Nilens Jord Adventskalender
179,97
Førpris 299,95
DU OPTJENER 18 Point
13

Pukka te-julekalender

Nyd en varm kop økologisk te hver dag i december. Med Pukkas te-julekalender kan du skrue godt og grundigt op for hyggen indenfor.


Hvis du ikke allerede har en yndlingssmag, er du næsten helt sikker på at opdage den med Pukkas julekalender, som indeholder 24 tebreve forskellige smage.


Kalenderen er den perfekte hyggegave til dig selv eller en du har kær.


​​​​​​​​​​​​​​Pris: 109,95 kr.

14

NYX Professional Makeup pakkekalender

Bærfarver, nude, pink og røder toner. NYX pakkekalender sikre, at du er klar til de mange festligheder i løbet af julen.


Bliv overrasket hver dag i decemebr lige indtil d. 24. med et eksklsuivt makeupprodukt fra NYX limited-edition Love Lust Disco Greatest Hits Lip


Julekalenderen indeholder både medium størrelser og hit singler, der kan være med til at pifte dit makeup look ekstra op igennem december månede.


​​​​​​​​​​​​​​Pris: 699,95 kr.

Se alle pakkekalendere her.

Relaterede produkter

(10)
Clinique 3-Step Skin Care Intro Set Skin Type 1 180 ml
194,95
DU OPTJENER 20 Point
(26)
Ecooking Starterkit med Rensegel
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(1)
Shiseido J Beauty Trial Kit
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Relaterede artikler

Matas pakkekalender 2019

Nyhed

Matas pakkekalender 2019

Af Amalie Schiller

Forkæl dine kære, eller måske bare dig selv, i den søde juletid med én af de tre nye Matas pakkekalendere med skønne gaver, der passer til enhver kvinde.

Læs Mere
Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Vi guider

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Af Nicoline Kongedam

Julen er både hjerternes og mavernes fest. Læs med når vi guider dig til at lave hjemmelavet marcipan, nougat… ja, julekonfekt – helt fra bunden.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Makeup til julefrokosten

Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Af Trine Brøndsted

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret