Tilbage
Se alt i
Spot Trenden

Fashion Week 2018: L'Oréal x Baum und Pferdgarten

Bliv klogere på de helt store tendenser for makeup i år, når vi tager en snak med Sine Ginsborg om looket til Baum und Pferdgarten AW18 showet.

L’Oréal Paris havde deres key makeupartist, Sine Ginsborg, til at kreere et virkelig pænt og cool makeuplook i samarbejde med Baum und Pferdgarten til deres AW18 show. ”Designerne ville gerne mikse looket fra samtidens unge med 80’ernes ’working girl,’ og den balance rammer det look smukt", siger Sine Ginsborg om looket.

Få Sine Ginsborgs bedste tip at genskabe makeuppen selv

Sine ser især makeuppen her på en cool chick,  en sej pige. "Det kan godt være en, som ikke er klassisk smuk, men som bærer sig selv med rank ryg, fast blik og en sikker gang", som hun siger.


True Match foundation og så de farvestærke Color Riche læbestifter" svarer Sine, da jeg spørger hende hvilke produkter, der har været helt uundværlige. "Jeg blandede Scarlet Silhouette 346 med Grigo Perfecto 634, for at opnå denne nuance”, forklarer hun om Color Riche læbestifterne.

Shop the look:

Gør looket hverdagsegnet
De fleste af os er ikke 180cm høje smukke modeller, der elegant vandrer ned af en catwalk. Vi andre halser efter bussen i frostvejr, har nogenlunde seriøse møder på arbejdet og henter unger plus en liter mælk i supermarkedet på hjemturen. Og man kan måske ikke heeelt slippe af sted med at møde op til den slags i en totalt uknappet skjorte og guldfolie ned ad kinderne,og så kalde det ”et statement look”, hvis nogen skulle spørge. Heller ikke selvom det var i det seneste modeblad.


Så hvilke tricks kan man bruge, hvis man gerne vil genskabe looket derhjemme? ”Det er huden, der bærer looket igennem. Den skal være gennemfugtet og så gjort virkeligt lækker med True Match foundation. Derudover har jeg lavet et lidt fedtet øjenlåg istedet for øjenskygge, snydt lidt kindben frem med en ganske let contouring. Det er ofte de små detaljer, som mange glemmer, der giver de bedste resultater”, forklarer Sine og uddyber: ”Læbens udtryk er bedst egnet til show. Til hverdag ville jeg lægge farve på begge læber. Det ville se smukt og stærkt ud”.

​​​​​​​

Jeg stod med på sidelinjen og så Sine lægge farve på overlæben og lade underlæben være nude, og det så altså ret cool ud! Men med tanke på hvor meget jeg selv taler i løbet af en dag ville bare et enkelt ord med "B" ødelægge dét look, så Sine har nok ret i, at læbestift på begge læber er bedst egnet til hverdag.​​​​​​​

Relaterede produkter

Optjen 14 Point
Optjen 10 Point
Optjen 8 Point

Relaterede artikler

Fashion Week 18: NYX Prof. Makeup x Lærke Andersen

Spot Trenden

Fashion Week 18: NYX Prof. Makeup x Lærke Andersen

Af Isabel Marschall Thostrup

Marie Thomsen legede med et stærkt, zero-fucks-given udtryk, da hun skabte looket til Lærke Andersens AW18 show som key makeupartist for NYX Professional Makeup.

Læs Mere
Sommermakeup: Nude Trend

Spot Trenden

Sommermakeup: Nude Trend

Gå sommeren i møde med de lækreste nude nyheder, der giver den perfekte glød og holder din hud naturlig og frisk i varmen.

Læs Mere
Makeup shortcuts

Vi guider

Makeup shortcuts

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Når tiden er knap, er det skønt med produkter med flere funktioner i ét eller produkter, der er lette at have med på farten, så man kan spare tid hjemme foran spejlet.

Læs Mere
Få et feminint og naturligt touch til din makeup

Grib stilen

Få et feminint og naturligt touch til din makeup

Af Trine Brøndsted

Vi har fødselsdag, og det vil vi gerne fejre med et smukt fødselsdagsLOOK inspireret af forårets fine, feminine nuancer – og med alle makeupprodukterne til fordelagtige fødselsdagspriser!

Læs Mere