Tilbage
Se alt i
Nyhed

Danmarks første cover sticks med Den Blå Krans

Endelig! Vores Matas Dækstift har længe været udsolgt og er nu forvandlet til tre nye flotte nuancer. Noget af ventetiden har vi brugt på at blive de første i Danmark, der har fået allergimærket Den Blå Krans på makeup-produkter.

Ikke nok med det: dækstifterne er også Svanemærket og uden indholdsstoffer, der tilstopper porerne. Og hvem ønsker ikke det?

Om Matas Dækstift:

3-trinsrutine

De nye cover sticks er en del af vores 3-trins program, der renser og plejer uren hud.


Trin 1: Rens, Trin 2: Gør huden klar til pleje og Trin 3: Plej.​​​​​​​Det gode råd: For at få urenheder og bumser til at forsvinde hurtigere, er det nødvendigt med gode, daglige renserutiner og hygiejne. Undgå at pille med fingrene og skift dit hovedpudebetræk ofte.Skånsomt indhold til den unge hud

Under udviklingen har vi fravalgt parfume og andre kritiske indholdsstoffer. Til gengæld er dækstifterne tilsat aktive ingredienser, der gør en forskel. Og så er de produceret i Danmark og er veganske (uden animalske ingredienser).


Dækker og mindsker urenheder

Matas Cover Stick er let at bruge og giver en god, mat dækning. For at reducere sebum er stiften tilsat sodium hyaluronate, mens neem-ekstrakt mindsker urenheder. Den er også tilsat allantoin, som virker beroligende på huden og modvirker irritation. Fås i tre nuancer: Extra Light, Light og Medium.


Brug den direkte på urenheder og bumser efter afrensning af huden. Ton produktet ind i huden med fingerspidserne, indtil huden ser jævn ud.​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Svanemærkede nyheder fra Matas Natur

Nyhed

Svanemærkede nyheder fra Matas Natur

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Du kender sandsynligvis allerede Matas’ populære Naturserie. Nu udvider vi den med hele tre uparfumerede og svanemærkede nyheder. Byd velkommen til en helt ny anti-age ansigtscreme, anti-age øjencreme og en håndcreme.

Læs Mere
Pas på miljøet sammen med Matas

Bag om brandet

Pas på miljøet sammen med Matas

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Er du en af de mange, der afleverer dine tomme plast- og glasemballager nede i Matas?

Læs Mere
Nyhed: Smuk hud med sheetmasker fra Matas

Nyhed

Nyhed: Smuk hud med sheetmasker fra Matas

Af Matas

Du har nok hørt om de supersmarte og moderne sheetmasker.

Læs Mere
Matas Natur nyheder i praktiske rejsestørrelser

Nyhed

Matas Natur nyheder i praktiske rejsestørrelser

Af Matas

Den populære naturserie fra Matas er på banen med 7 uparfumerede og skånsomme produkter i praktiske størrelser, der gør dem lette at have med i kufferten eller sportstasken.

Læs Mere