• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Nyhed

Ny Matas Men øjengel bekæmper pandaøjnene

Sorte rander og poser under øjnene er sødt… Hvis du altså er en panda! Nyheden fra Matas Men kommer alle mænd til undsætning, der har brug for effektiv førstehjælp til træthedstegn og rynker omkring øjnene.

Matas Men Anti-Age 3-in-1 Eye Gel Roll-on uden parfume er nyeste skud på stammen hos Matas Men. Navnet er langt, men til gengæld er den helt simpel at bruge.  

Jo, mænd skal også bruge øjengel!

Mænd skal da ikke bruge øjengel, tænker du måske. Men akkurat ligesom hos kvinder er mænds hud omkring øjnene 5-10 gange tyndere end i resten af ansigtet, hvorfor træthedstegn og aldersforandringer hurtigt vil vise sig her. Derfor har mænd også brug for ekstra pleje og næring omkring øjnene, hvis pandalooket skal reduceres. Matas Men har derfor udviklet Anti-Age 3-in-1 Eye Gel Roll-on.


Rullende, kølende og plejende

Øjengelen er specielt udviklet til sart hud og er derfor helt uden parfume. Den lette konsistens trænger hurtigt ind i huden under øjnene og efterlader den opstrammet, opfrisket, velplejet og beskyttet. Den er udstyret med tre metalkugler, der virker kølende og samtidig sikrer en god fordeling af produktet.

​​​​​​​

Nøje udvalgte ingredienser

Matas Men Anti-Age 3-in-1 Eye Gel Roll-on indeholder nøje udvalgte ingredienser, der mindsker synlige træthedstegn og aldersforandringer omkring øjnene.  


Et aktivt kompleks af ekstrakt fra asketræ, B3-vitamin (niacinamide) og silicium stimulerer hudens mikrocirkulation. Derved mindskes træthedstegn, som typisk viser sig som mørke rander og poser under øjnene. Øjenomgivelserne vil fremstå glattere og med et lysere udtryk.

​​​​​​​

Microcollagen beskytter og mindsker aldersforandringer i huden, mens fugtgivende aloe vera og provitamin B5 plejer og beskytter huden. Øjengelen er desuden også tilsat UVA-filter for at beskytte mod ydre påvirkninger. Gelen kan dog ikke erstatte solcreme.

Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Anti-age 3-in-1 Eye Gel Roll-on 15 ml
79,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede produkter

Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Deo Stick Sensitiv 75 ml
54,95
DU OPTJENER 6 Point
Matas Striber Men Hand Cream Sensitiv 100 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Face Cream Sensitiv 50 ml
79,95
Førpris 84,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede artikler

Styling med hold og holdning til mænd

Nyhed

Styling med hold og holdning til mænd

Af Matas

Savner du også styling til mænd, hvor der både er tænkt over indhold og effekt? Så kan du glæde dig over, at vi i Matas Men nu lancerer fire stylingnyheder.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Matas

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs Mere
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Alberte Sejling

Dit skæg skal tæmmes løbende, hvad enten du går efter det helt glatte look eller gror et fuldskæg.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands