• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Nyhed

Nye skønne rense-gadgets holder hygiejnen i top

Hvis du elsker sjovt og finurligt skønhedstilbehør, så skal du glæde dig til efterårsnyhederne fra M.COSMETICS, der gør det nemt at holde skønhedshygiejnen helt i top.

Hvad end det er dit ansigt eller dine pensler, du skal rense, så vil de to nyheder fra M.COSMETICS gøre renserutinen ekstra nem og effektiv. Begge gadgets er smarte, nemme at bruge og fylder ingenting i badeværelsesskuffen.

Dårlig hygiejne = dårlig hud

Hvor ofte renser du dine makeuppensler- og børster? Du skal være helt ærlig! Ikke ofte nok vel? Hygiejne er dog helt essentielt, når man har med makeup-tilbehør at gøre, da især pensler og børster samler rester af makeup, snavs og overskydende fedtstof fra ansigtet. Det betyder, at du hver morgen står og tværer en bakteriefest rundt i ansigtet, der med garanti resulterer i tilstoppede porer og uren hed. ​​​​​​​

Så kan du godt se, hvor uhygiejnisk din pudderbørste i virkeligheden er, hvis du har brugt den i månedsvis uden at rense den.

Smart rensemåtte til makeuppensler- og børster

I stedet for at stå i lang tid og ase og mase med vand og sæbe for at vride snavs og makeup-rester ud af dine pensler og børster, har M.COSMETICS nu gjort renserutinen helt simpel og hurtig.


M.COSMETICS Makeup Brush Cleansing Pad er en smart rensemåtte, der skånsomt renser pensler og børster. Den lille gummimåtte sættes på hånden og fugtes med lidt vand. Du kan enten spraye penselrens på dine pensler/børster eller dyppe dem i vand og sæbe. Stryg forsigtigt penslen/børsten mod rensemåtten i cirkulære bevægelser, så sæben skummer op. Skyl efter med rent vand, og du har dig en ren og hygiejnisk pensel/børste på ingen tid. Følg rutinen en gang om ugen og husk at laden penslen tørre vandret eller med hårende nedad, så vandet ikke løber ned og ødelægger lim og hår.

M.COSMETICS Professionale Brush Cleansing Pad 1 stk
29,95
Førpris 39,95
DU OPTJENER 3 Point

Eksfolierende silikonepude til rens af ansigt

Vi behøver vist heller ikke pointere, hvor vigtig en god renserutine af ansigtet er for din huds velbefindende. Det gør vi så alligevel, da mange har en tendens til at springe den over især om aftenen. Rens af ansigt morgen og aften danner grundlag for den efterfølgende pleje og sørger for, at huden fremstår mere frisk. Den sunde udstråling, som vi alle higer efter kræver, at man finder den rette form for pleje og følger den dagligt. I en travl hverdag er det dog ofte svært at få indlagt den helt store renserutine med rens, eksfoliering og fugt.


M.COSMETICS har derfor udviklet Gentle Facial Cleansing Pad - en lille eksfolierende silikonepude. Puden giver huden en grundig men nænsom rens og eksfoliering, det medvirker til at reducere urenheder. Den bløde, fleksible silikonepude sættes mellem to fingre og masseres med fine, cirkulære bevægelser rundt på huden i ansigtet, som efterlades ren og blød. Silikonepuden kan anvendes dagligt og eventuelt sammen med et renseprodukt for at opnå en dybere rens af porerne.

M.COSMETICS PRO Exfoliating Gente Facial Cleansing Pad 1 stk
29,95
Førpris 39,95
DU OPTJENER 3 Point

Relaterede produkter

M.COSMETICS Professionel Duo Fibre Fan Brush No. 108
51,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
M.COSMETICS Professional Blending Sponge Classic
51,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
M.COSMETICS Professional Brush & Sponge Soap 30 g
32,95
Førpris 44,95
DU OPTJENER 4 Point
M.COSMETICS Professionel Face Brush Kit No. 100, 105 & 109
187,95
Førpris 249,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede artikler

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Nyhed

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Af Trine Brøndsted

Læg makeup som en prof. Prøv M.COSMETICS’ nye, forbedrede pensler og sponges, der med sin høje kvalitet og fine indpakning, både får den professionelle og udforskende makeupartist til at løfte øjenbrynene af begejstring.

Læs Mere
Nye professionelle hårbørster i naturhår

Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Af Benedikte Lundberg

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands