• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Giv huden et unikt fugtboost med nye ansigtscremer

De nye allergivenlige ansigtscremer fra MDerma er udviklet af hudlæge Uffe Koppelhus og særligt udviklet til nordisk hud. Cremerne er sammensat af de mest effektive og anerkendte fugtgivere, der giver huden et effektivt fugtboost.

MDerma Face11 Moisturising Cream og MDerma Face 21 Moisturising Gel er udviklet specielt til at pleje tør og sårbar hud i et nordisk klima. Cremerne er bygget på solid dermatologisk erfaring og baseret på de mest anerkendte og gennemtestede ingredienser. Cremerne er udviklet til at give dig en finere og mere gennemfugtet hud.

Nyheder med optimal fugtpleje

Netop nu lanceres MDerma Face11 Moisturising Cream og MDerma Face 21 Moisturising Gel. De nye allergivenlige ansigtscremer fra MDerma er udviklet af hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus, som har forsket dybdegående i den optimale fugtpleje.

Face11 Moisturising Cream

Face11 Moisturising Cream er en yderst effektiv og fugtgivende ansigtscreme af højeste kvalitet, som er specielt udviklet til tør og sårbar hud. Cremen er sammensat af effektive og gennemtestede fugtgivere.


Denne ansigtscreme er formuleret, så den giver fugt hele dagen, uden at føles fedtet på huden. Den er ligeledes beriget med E-vitamin, glycerin og sheasmør, som sikrer, at din hud efterlades blød, fin og gennemfugtet.

MDerma Face11 Moisturzing Cream 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs også

Face 21 Moisturising Gel

Face 21 Moisturising Gel er en særlig effektiv hydrogel, som er specielt tilpasset til hypersensitiv hud. Denne oliefrie gel gennemfugter huden uden at fedte og tilstoppe porerne og med minimal risiko for at skabe irritation.


Gelen er sammensat af anerkendte og veltestede ingredienser, som blandt andet niacinamid, som ud over at give huden glød, også udglatter, blødgør og øger hudens fugtindhold. Samtidigt er denne ingrediens kendt for at hjælpe mod tørhed, tab af elasticitet, gulnet hud og hyperpigmentering. Gelen indeholder tillige anerkendte fugtgivere som glycerin og hyalronsyre, som sammen med de øvrige ingredienser har en beroligende effekt på rød og irriteret hud.

MDerma Face21 Moisturzing Gel 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Fokus på sensoriske egenskaber

Begge ansigtscremer er testet på personer med særlig tør og sårbar hud med særdeles positiv effekt. Fælles for begge ansigtsprodukter er, at der er lagt stort fokus, på de sensoriske egenskaber så cremerne absorberes overraskende hurtigt og ligeledes føles behagelige at bruge.  De to nye ansigtsprodukter og hele den øvrige MDerma-serie er uden parfume og farvestoffer og certificeret allergivenlig.

MDerma består, ud over de to ansigtscremer, af en komplet serie af allergivenlige kropspleje -produkter på i alt 10 produkter. Alle produkterne er udviklet specielt til tør og sårbar hud. Det essentielle for MDerma-serien har været at skabe en overskuelig og komplet fugtplejeserie til optimal pleje og beskyttelse af alle hudtyper. Derudover, har det været vigtigt for os at skabe en æstetisk lækker fugtplejeserie, som pryder badeværelseshylderne i de danske hjem.

Relaterede produkter

MDerma MD01 Lipid Balm 175 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
MDerma MD11 Body Cream 200 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
MDerma MD41 Body Oil 150 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
MDerma MD31 Body Lotion 400 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point
MDerma MD03 Softening Balm 40 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
MDerma MD21 Carbamide Lotion 5% 400 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point
MDerma MD52 Repair Cream w/ Zinc 75 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Relaterede artikler

Rosacea – vælg de rigtige produkter

Vi guider

Rosacea – vælg de rigtige produkter

Af Trine Brøndsted

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden, som kræver de rette hudpleje- og makeupprodukter. Det handler med andre ord om at tage de rette valg til din hud, når du har rosacea og skal vælge, hvilken creme og hvilke makeupprodukter du skal anvende til din rosacea. Vi guider dig godt på vej her.

Læs Mere
Sådan booster du effekten af din hudpleje

Vi guider

Sådan booster du effekten af din hudpleje

Af Cecilia Demant

En effektiv hudplejerutine er sjældent bare at smøre en creme på og håbe, at den virker. Vi guider i dag til at få den fulde effekt af dine skønhedsprodukter!

Læs Mere
6 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Vi guider

6 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling hjemme. Det er hverdagsluksus for både dig og din hud. Specielt hvis den trænger til lidt ekstra hjælp.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret