• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Nyhed fra Striberne fjerner hurtigt selvbruner

Har vi ikke alle stået dagen efter et forsøg med selvbruner med orange plamager og gennemtrængende tigerstriber? Heldigvis kommer nyhed fra Matas Striberne os til undsætning, så du hurtigt kan rette op på selvbruner-fadæser.

Når man bor i et land som Danmark, hvor størstedelen af årets måneder er solforladte, kan selvbruner være en nem genvej til smuk sommerglød. Selvom der efterhånden findes mange gode selvbruner-produkter på markedet, kan det stadig gå så grueligt galt, hvis man ikke er vant til det. Det kan være ret så problematisk, hvis du står og skal til fest eller på arbejde med brune, ujævne pletter på kroppen og i ansigtet.

Ret op på selvbruneren

Her kommer Matas Selbrunerfjerner Mousse dig til undsætning dagen derpå. Nyheden går på kort tid ind og fjerner selvbruner på afveje.


Selvbrunerfjerneren består af en luftig mousse, der indeholder ingrediensen sodium bicarbonate, som sikrer en optimal pH-værdi, der fremskynder hudens naturlige proces med at afstøde døde hudceller. Således fjernes farven fra selvbruneren. Moussen er nem at arbejde med, da den er let at fordele og absorberes hurtigt i huden.

(16)
Matas Striber Selvbrunerfjernermousse Uden Parfume 150 ml
59,95
Førpris 79,95
Du optjener 6 point

​​​​​​​ Den indeholder bl.a.:

  • Allantoin, der har en blødgørende effekt og samtidig virker beroligende på huden
  • Betaine, som giver fugt til huden
  • Glycerin, der modvirker udtørring af huden

Stærke mærkninger

Matas Selbrunerfjerner Mousse er udviklet med stor omtanke for din sundhed og miljøet. Moussen bærer Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans, da den er helt uden parfume, og Svanemærket vidner om, at derer taget stort hensyn til miljøet. Derudover er den RSPO-certificeret, der betyder, at Matas støtter produktionen af bæredygtig palmeolie.

Nyhed: Sæt fart på sommerkuløren med SPF 30

Nyhed

Nyhed: Sæt fart på sommerkuløren med SPF 30

Drømmer du om nougatbrune ben og solkyssede kinder samtidig med, at huden er optimalt beskyttet? Med vores to nye SolStriber kan du både få en sund sommerglød og passe godt på din hud.

Læs også

Sådan gør du

Matas Selvbrunerfjerner mousse trykkes ud i hånden og fordeles jævnt i ansigtet eller på kroppen. Fordel moussen på tør hud og lad det sidde i 5 min. Herefter fjernes den efterfølgende med en våd klud. Farven fra selvbruneren vil blive fjernet umiddelbart efter påføring, men du opnår det bedste resultat ved at bruge produktet i mindst tre dage efter brug af selvbruner.

Kast dig ud i det!

Har du fået mod på at give dig i kast med selvbruner, nu når du har en redningssvend lige ved hånden, så læs denne artikel med 6 gode tips til at fordele selvbruner jævnt, så du opnår et naturligt resultat.

Sund sommerkulør uden sol

Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs også

Relaterede produkter

(227)
Matas Striber Selvbruner Lotion 200 ml
36,95
Førpris 49,95
Du optjener 4 point
(88)
Matas Striber Selvbruner Mousse Uden Parfume 150 ml
59,95
Førpris 79,95
Du optjener 6 point
(46)
Matas Striber Selvbruner Handskesæt 2 stk.
29,95
Førpris 39,95
Du optjener 3 point
(78)
Matas Striber Instant Selvbruner Mousse Uden Parfume 150 ml
59,95
Førpris 79,95
Du optjener 6 point
(60)
Matas Striber Selvbruner Spray 200 ml
59,95
Førpris 79,95
Du optjener 6 point

Relaterede artikler

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Bag om brandet

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Af May Silja Holm

Det kan være svært at vurdere, hvilken hudtype man har og hvilke hudpleje produkter man skal gå efter. May, som blogger under navnet Sydhavnsmor, har skrevet om Matas nye Mild serie, hvor to læsere har testet produkterne.

Læs Mere
Matas Striberne passer godt på miljøet

Bag om brandet

Matas Striberne passer godt på miljøet

I takt med ny viden indenfor sundhed og miljø udvikler vi i Matas hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af vores egenvarer, herunder Striberne. Det er alt lige fra at reducere plastik på vores emballager til at sikre kort transporttid fra produktion til butik.

Læs Mere
Kend dine Stribede klassikere

Nyhed

Kend dine Stribede klassikere

Af Benedikte Lundberg

En ny generation af Matas Hårpleje er landet og endda i helt nye klæder. Det kan måske gøre det lidt sværere at finde dine gode gamle yndlingsprodukter i butikkerne, men fortvivl ikke! Vi introducerer dig her for vores nye design, som vi håber vil pynte gevaldigt på dit badeværelse.

Læs Mere
5 Hverdagstips til et sundt hår

Vi guider

5 Hverdagstips til et sundt hår

Det kan være svært at vide, hvad vejen til et sundt hår er og hvordan man skal pleje det i dagligdagen. Materialist og stylist, Cecille, guider dig frem til de bedste tips.

Læs Mere