• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Bag om brandet

Oplev en verden af FOREO

Lær brandet, der har revolutioneret hudplejerutinen bedre at kende

I 2013 blev et nyt skønhedsmærke født i Sverige. FOREO – et skønhedsmærke, der specialiserer sig i apparater til skønhed og mundhygiejne. Til at starte med skabte FOREO overskrifter, da de lancerede den spændende LUNATM, som er en innovativ rensebørste til ansigtet, der vendte skønhedsverdenen på hovedet.

Lær FOREO bedre at kende her:

Siden begyndelsen har FOREO udvidet både produktsortimentet (ved at tilføje rens, ISSATM tandbørster og IRISTM øjenmassage apparater) og sin tilstedeværelse i luksus skønhedsforretninger verden over – både online og offline.

FOREOs produkter består af en ultra-hygiejnisk silikoneoverflade og en innovativ pulserende teknologi. Og med mere end 60 priser i rygsækken, var det heller ikke nogen overraskelse, at modemagasinet VOGUE kaldte FOREO for “revolutionerende”.


Hudpleje

LUNATM-serien, der består af rensebørster minder ikke om noget andet, på markedet.

Her skal du ikke bekymre dig om børstehårene: LUNATM-apparaterne består af et lille, blødt, pulserende silikone-apparat til at rense og stimulere huden.

Med LUNATM fjerner du skånsomt døde hudceller, undgår tilstoppede porer, og du fjerner op til 99,5% snavs og hudfedt.

Derudover sørger apparaterne også for, at dine hudplejeprodukter bliver aktiveret, da din hud bedre kan absorbere produkterne efter at have brugt LUNATM.

De fleste ser allerede forskel efter kun tre dages brug af LUNATM.


Flere varianter
FOREO Luna Play Midnight
299,95
DU OPTJENER 30 Point
FOREO Luna 2 for Combination Skin
1.499,00
DU OPTJENER 150 Point
Flere varianter
FOREO Luna Play Petal Pink
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Alle fordelene ved at bruge FOREOs kan kun lade sig gøre takket være silikonen og FOREOs egen T-SonicTM pulserende teknologi. Da silikonen forhindrer, at der hober sig bakterier op, er LUNATM op til 35 gange mere hygiejnisk end andre rensebørster.

Samtidig er FOREOs børster nemme at rengøre og holde. Men innovationen stopper ikke her: Batteriet er virkelig holdbart, et enkelt batteri holder op til 450 rensninger, og du behøver aldrig skifte børstehoved. Så kan man da tale om at spare på miljøet.


Mundhygienje

Men nu om dage er det ikke kun FOREOs hudpleje, der er populære. ISSATM, der er FOREOs spændende linje af elekroniske tandbørster, giver helt nyt liv til mundhygiejnen.

Kombinationen af den pulserende Sonic Teknologi og det unikke silikonedesign gør, at du nu kan børste tænder, på en måde du aldrig har prøvet før.

Silikonebørsten renser skånsomt tænder og gummer, og børsten er ideel til dig, der kan have tendens til sarte gummer. Derimod er ISSATM Hybrid børsten grovere mod plak på grund af kombinationen af silikone og polymer-børster.

Alle ISSATM tandbørster er 100% vandfaste og med batterier, der kan klare op til 365 børstninger pr. 1 times opladning.


Ligesom LUNATM serien er ISSATM en rigtig god investering – alt afhængig af modellen, du vælger, skal børstehovederne slet ikke skiftes, eller skal skiftes hvert eller hvert andet år.

Historien ender heldigvis ikke her – FOREO fortsætter med at finde på og lede efter innovative måder at forbedre skønhedsverdenen. De er altid fulde af spændende overraskelser.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Den gode renserutine

Vi guider

Den gode renserutine

Af Mariann

For at bevare en sund og smuk hud er en god hudplejerutine altafgørende. Nogle elsker at bruge lang tid på hudpleje, andre har travlt og skal have det overstået i en fart.

Læs Mere
Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det kan godt være, at du ikke er den store fan af hudpleje, men du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel et par helt enkle produkter og rutiner kan gøre.

Læs Mere
Forårsrengør din hud

Vi guider

Forårsrengør din hud

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Foråret er en god anledning til at få ryddet op og gjort rent. Og det gælder også for din hud. Derfor guider vi dig gennem nogle af de mange forskellige metoder for ansigtsrens.

Læs Mere
Grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage