• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Ny intens duft fra Ralph Lauren: Woman Intense

Ralph Lauren Woman Intense er en unik ny Eau de Parfum i Ralph Laurens Woman serie, en forførende, betagende og karismatisk duft, skabt til og inspireret af kvinden der lever med intensitet og på sine egne præmisser. Noter af delikat sort vanilje, hvide blomster og saftige solbær blander sig i en forførende parfume, mere varm og intens end den originale Woman Eau de Parfum i denne Intense udgave.

Den nye Woman Intense fra Ralph Lauren er en betagende fusion af varme, hvide blomsternoter og delikat sort vanijle. Den indfanger elegant både det kraftfulde og det feminine udtryk i Tuberose, og blander dette med noter af det fineste vanilje fra Madagascar og sandeltræolie. Duften bliver yderligere intensiveret af Tempeljasmin, der giver hjertenoter fra hvid blomst et dekadent og sensuelt særpræg og endelig giver orangeblomst den varme og søde duft et strejf af perlende friskhed. 

Ikonisk duft og flakon

Parfumeflakonen er lige så ikonisk som parfumen indeni. Designet af Ralph Lauren selv, inspireret af en simpel lommelærke, med både stærke maskuline træk, og et lige så stærk feminin udtryk. I den nye Intense version har flakonen en smuk og elegant finish i sort lak, mens den ultra-luksuriøse top stadig stråler i guld.

Om Ralph Lauren:

Ralph Lauren er en ikonisk amerikansk designer, der er kendt for at skabe tidsløse designs der ikke lader sig begrænse af trends. Hans designs er en moderne fortolkning af luksus og hans dufte fremkalder hver en stærk personlighed inden for Ralph Laurens univers. ​​​​​​​


When I design, I create a world.  I imagine every detail – the place, the man, the woman. What they are wearing, right down to the fragrance. ​​​​​​​

Relaterede produkter

Ralph Lauren Woman Eau de Parfum 50 ml
609,95
DU OPTJENER 61 Point
Ralph Lauren Woman Eau de Parfum 30 ml
439,95
DU OPTJENER 44 Point
Ralph Lauren Midnight Romance Eau de Parfum 30 ml
379,95
DU OPTJENER 38 Point

Relaterede artikler

7 sommerdufte til dig i 2019

Vi guider

7 sommerdufte til dig i 2019

Af Trine Brøndsted

Sommeren nærmer sig, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i en duft, så er det måske tid til at stikke næsen i denne skønne samling af vidunderlige dufte, som kommer til at præge sommeren 2019.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret