• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Vi guider

Se den banebrydende anti-age hudpleje fra Shiseido

Shiseido er kendt for at nytænke anti-age-hudplejeindustrien og endnu engang skuffer det japanske brand ikke! Læs blandt andet om teknologierne, og bliv klogere på verdens allerførste anti-rynke creme, der vækker de sensoriske receptorer i huden, sådan at de fine linjer og rynker mindskes!

Vi er mange, der leder efter effektiv hudpleje, der kan forsinke eller mildne fine linjer og rynker, men anti-age-junglen kan være stor og forvirrende! Frygt dog ej! Jeg (Pernille fra Stories-redaktionen) glæder mig til at præsentere dig for 4 effektive og banebrydende anti-age produkter fra Shiseido.

Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseidos allervigtigste tanker bag dette serum er, at hemmeligheden bag en stærk og smuk hud findes i hudens immunforsvar og den konstante mikrocirkulation.


Så hvordan kan man opnå det med et serum? Det kan man ved hjælp af den banebrydende teknologi: ImuGenerationREDTM. Det er med andre ord et dobbelt anti-age forsvar, der ved hjælp fra potente antioxidanter øger hudens immunitet og minimerer "gamle" celler foruden at levere den optimale næring ud til hvert et hjørne af huden!


Serummet føles let og tyndt, og det absorberes hurtigt af huden, men efter blot få uger bør du kunne se en forskel i huden.


Det er altså den ultimative løsning til at opnå en stærk hud, der er klar til at bekæmpe alle synlige tegn på ældning.

Benefiance Neura Wrinkle Smoothing Day Cream SPF 25

Hold på hat og briller, for nu kommer vi til et af Shiseidos mest revolutionerende anti-age-produkter!


Her har du verdens allerførste anti-rynke dagcreme, der vækker de sensoriske receptorer i huden med teknologien: ReNeura TechnologyTM+.
Med andre ord betyder det, at denne silkebløde creme stimulerer din huds sanser på en måde, så huden bliver mere modtagelig overfor anti-age-ingredienserne.Flere forbrugere kalder dette for deres ”fountain of youth” (ungdomsfontæne) på forskellige forbrugersider og med god grund – for denne creme både udglatter rynker og gennemfugter huden, så man får en ungdommelig fylde.


Derudover beskyttes huden mod eksterne faktorer hele dagen, med en solfaktor på 25. ​​​

Bag brandet Shiseido

Det eksklusive brand Shiseido blev grundlagt i 1872 i Ginza, Tokyo, hvor det fungerede som det første private apotek i en tid, hvor urtemedicin var normen.

Siden da har Shiseido forenet skønhed og videnskab og har gennem årrækker tilbudt nye banebrydende produkter indenfor især hudpleje, men også makeup.

I dag kan man finde Shiseido i hele 88 lande. ​​​​​​​

Shiseido har gennem tiden vundet 224 forskellige Beauty Awards.

Essential Energy Hydrating Cream

Føl dig som den bedste og mest oplagte version af dig selv!


Foruden potente anti-age ingredienser i en rutine til moden hud, er det også ekstremt vigtigt at gennemfugte huden. Ofte har en moden hud nemlig tendens til tørhed og især, når der også påføres anti-age ingredienser såsom A-vitamin, der i sig selv kan virke udtørrende på huden.Her er Essential Energy Hydrating Cream et oplagt valg! Denne luftige, bløde fugtighedscreme trænger hurtigt og dybt ind i huden for kontinuerligt at oplade din hud med masser af fugt.


Stjerneingredienserne i denne creme er hyaluronsyre og rodekstrakt fra ginseng. En forbrugertest fordelt på 107 kvinder, viser, at 93 % af kvinderne følte, at huden var mere fugtet, og på en uge var 85 % af kvinderne enige om, at huden føltes mere blød og smidig. 74 % meddelte, at fine linjer blev mindre synlige på blot to uger.Essential Energy Hydrating Cream aktiverer altså din huds evne til at producere dyb fugt og for at forhindre fine linjer.


Den er dermatologisk testet og har en dejlig frisk blomsterduft.

Vital Perfection Opstrammende Dagcreme

Også denne proaktive og opstrammende dagcreme er velsignet med den vilde ReNeura-teknologi, der vækker de sensoriske receptorer i huden, sådan at man får hurtigere og mere effektive resultater.Men for at det ikke skal være nok, indeholder denne creme også KURENAI-TruLift-komplekset, der stammer fra en japansk plante og er en helt ny teknologi, der giver en mere styrket hud og øget elasticitet. Tilsammen vil teknologierne forhindre, at hudens tab af elasticitet samt reducere fine linjer og pigmentforandringer. Fugten i cremen giver desuden en løftet, jævnere og klarere hudtone!Jeg (Pernille fra stories-redaktionen) synes, at dagcremen føles silkeblød og luksuriøs på min hud, og jeg elsker, at den også indeholder en solfaktor 30. Jeg er personligt fan af dagcremer, der også beskytter mod solens stråler, for jeg går aldrig uden for en dør, hvis ikke min hud er beskyttet.


Min hud føles hydreret og opstrammet, efter jeg bruger denne creme.
Uanset om du har en moden hudtype, normal, sensitiv eller fedtet hudtype, så kan du med fordel bruge Vital Perfection Opstrammende Dagcreme, og selvom der står dagcreme på krukken, er der intet til hinder for også at bruge den om aften!

Flere spændende artikler om Shiseido

Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Vi guider

Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Af Amalie Schiller

Kender du det japanske vidunder brand Shiseido og makeupprodukterne iblandt? Shiseido er særligt kendt for faglig dygtighed og kvalitet - herunder makeupprodukterne. I indslaget her har jeg testet et udvalg af de skønne makeupprodukter fra det populære brand - og jeg er vild med dem!

Læs Mere
Få den optimale hudplejerutine med Shiseido

Vi guider

Få den optimale hudplejerutine med Shiseido

Af Ida Hinchely Kyhn

Shiseido er et japansk beauty-brand, som er kendt for at lave produkter, der bygger på god kvalitet og høje standarter. Hele verden har i den grad fået øjnene op for deres skønne makeup-produkter og deres virkelig effektive og lækre hudpleje – sidstnævnte skal vi dykke lidt mere ned i her. Vi har samlet en håndfuld af deres produkter, så du kan lade dig inspirere til din hudplejerutine.

Læs Mere