• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Nyhed

Hjælp en medsøster med dine Club Matas point

INGEN kvinder skal udsættes for vold. Alligevel sker det for 38.000 kvinder i Danmark hvert år. Op til Mors dag kan du støtte voldsramte kvinder, så de ikke længere skal stå alene.

Med dine Club Matas-point kan du støtte Røde Kors’ indsats for voldsramte kvinder i Danmark.  Dine point bliver til netværk for en voldsudsat kvinde og lidt forkælelse  i en svær tid.   

Hjælp en medsøster med dine point

Med dine point kan Røde Kors nu hjælpe voldsramte kvinder i Danmark, så de ikke længere skal stå helt alene. Dine point bliver til stærkere netværk eller et gavekort med forkælelse til en kvinde, der står midt i en svær tid.  Du kan støtte med dine point frem til Mors dag den 12. maj. ​​​​​​​​​​​​​​

For at støtte med dine point, skal du logge ind på din Club Matas-profil på clubmatas.dk og gå til pointshoppen. Så kan du gøre en forskel med dine point.

Med dine Club Matas point støtter du Røde Kors’ Qnet, som hvert år hjælper voldsramte kvinder og deres børn tilbage til hverdagen, når de er flyttet ud af et krisecenter. Gennem Røde Kors får kvinder og børn støtte til at finde livskvalitet, handlekraft og hjælp til at genvinde et trygt og godt hverdagsliv uden vold.

- Vi vil rigtig gerne lave nogle aktiviteter, der handler om velvære og selvomsorg for kvinderne og særligt mødrene i Qnet. Det giver et boost til selvværdet. For at kunne være noget for andre, skal man også passe på sig selv. Det har der ikke været meget plads til i mødrenes liv. Så vi vil lave sådan en wellnessaften med ansigtsmassage og den slags. Det har stor værdi at få fred i sindet nogle timer og ikke at skal tænke på en masse andet, fortæller Hanne Jensen, aktivitetsleder i Qnet i Næstved.​​​​​​​

Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Nyhed

Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Når dagene som nu er både korte og mørke, så kan Hellas ord om selvkærlighed og om at acceptere sine fejl være ret kærkomne. Vi mødte hende til en snak om skønhedsbregreber, usikkerhed og ikke mindst hendes nye bog, ”Dage med mildhed, modgang & mirakler” og nye film ”Happy Ending”, som vi både glæder os til at læse og se.

Læs også


Hør nogle af fortællingerne fra Qnet:

- Hvis jeg ikke havde været med i Q-net, så havde jeg stadig siddet derhjemme bag mine vægge. Men jeg havde også meget angst og sådan noget for at møde nye mennesker, men det hjalp en frivillig mig med, og så kom jeg herned. Og så har vi bare hygget os siden (Kvinde 31, 2 børn)

- Ude i den virkelige verden, som vi kalder den, eller på den anden side, der er det sådan, at folks reaktioner på, hvad man har været udsat for, den kan være splittet. Den ene det kan være: Gud nej, hvor forfærdeligt, og den anden kan være: Hvorfor gik du ikke fra ham? Og her – jamen, der er ikke de spørgsmål. Her er du simpelt hen fri for at skulle stå til ansvar for dit liv. Så her har jeg lært, at her behøver jeg ikke være utryg, jeg behøver ikke have skam, jeg behøver ikke at forklare – her, der kan jeg bare være mig på lige fod med alle andre. Og det er jeg super glad for, og det har jeg lært rigtig meget af, for så behøver jeg heller ikke at gemme mig i den virkelige verden (Kvinde 31, 2 børn)

Vi håber du vil være med til at støtte med dine Club Matas point, og glæder os til at fortælle dig, hvor mange kvinder, vi har kunnet hjælpe sammen.

Få mere information i videoen

Relaterede artikler

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vi guider

Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vores krop er ikke skabt til den livsstil, mange af os fører i dag. Vi bevæger os for lidt og mange gange også for ensformigt. Heldigvis er der flere effektive knapper, vi kan skrue på for at lindre og forebygge de spændinger, der kan give stivhed eller ømhed i kroppen og ondt på øverste etage.

Læs Mere
Sådan gør du dine skønhedsvalg grønnere

Vi guider

Sådan gør du dine skønhedsvalg grønnere

Skriv dig disse 5 gode råd bag øret, hvis du vil med på den grønne skønhedsbølge. Din sundhed og miljøet vil takke dig!

Læs Mere
Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Nyhed

Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Alle er smukke! Men skønhed kan vokse, hvis den bliver næret med kærlighed – til dig selv og andre. Vi har bedt vores guru Hella Joof om at skrive sit skønhedsmanifest til os – og dig, kære læser. Det går vi nu rundt og messer og er lidt lettere om hjertet. Artiklen er udgivet i samarbejde med Eurowoman.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands