• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice
Nyhed

Rabat på billetter til forestillingen Med mig selv

Valget mellem moderskab og frihed tages op i nyt teaterstykke "Med mig selv i mine egne arme" skrevet af forfatter Christina Hagen. Som Club Matas medlem får du eksklusivt mulighed for at få fingrene i billetter til særpris.

Hvorfor går vi ud fra, at det vigtigste i en kvindes liv er at blive mor? Christina Hagen har skrevet en helt ny tekst om det svære valg mellem moderskab og frihed. Et opgør med tabuer, kønsroller og fordomme og den almindelige feelgood forståelse af, hvad moderskab er: “…man kunne også få et barn? Ej, shit. Lidt uhyggeligt alligevel. Det tror jeg altså ikke, jeg kunne tænke mig. Men jo, jeg skal føde en baby. En lille slimet badebold, der vil arve min tæveagtige overfladiskhed og min dårlige begavelse…”

Om forestillingen "Med mig selv i mine egne arme":

Med teksten spidder forfatter Hagen de fordomme og gængse forståelser, som i moderne tid fortsat er pålagt kvinder, når det kommer til moderrollen: “Nøjagtigt som for 200 år siden holder vi fast i, at man som kvinde skal blive mor. Selv i miljøer, hvor man tænker nyt om kønsroller og identitet, er moderskabet forbundet med noget helligt og selvfølgeligt, og jeg synes stadig, at man ser på kvinden uden børn som defekt,” fortæller Hagen. Christina Hagen insisterer på retten til at dyrke det grimme, uretoucherede og infantile og er især kendt for sine værker Boyfriend, Jungle, White Girl og White Girl 2.


KØB DIN BILLET HER


Pris: 100 kr. (normalpris 195 kr.)


Dato: tilbuddet gælder alle spilledage til forestillingen Med mig selv i mine egne arme på Teater Republique (5. januar til 2. februar 2019)

Som medlem af Club Matas, har du for kun 100 kr., eksklusivt muligheden for at komme med til forestillingen.


Som medlem af Club Matas, har du for kun 100 kr., eksklusivt muligheden for at komme med til forestillingen. Der bliver rusket op i den normale teateroplevelse, som kaster dig ind midt imellem konserves og bleer i en scenografi taget direkte ud af et supermarked.


Relaterede produkter

Clean Home Rain Duftlys
329,95
DU OPTJENER 33 Point

Relaterede artikler

Behind the scenes: Stine Bramsen og Patrick Dorgan

Grib stilen

Behind the scenes: Stine Bramsen og Patrick Dorgan

Af Julie Arnoldi

Stine Bramsen og Patrick Dorgan, der ellers plejer at gøre sig som solister, er gået sammen i en smuk duet på deres nye nummer ”Can’t Let It Go”. Vi var med før, under og efter koncerten, hvor vi talte med hovedpersonerne om samarbejdet, aftenen og hvordan de gør sig klar inden performance.

Læs Mere
Rimmel går imod digital mobning og det kan du også

Nyhed

Rimmel går imod digital mobning og det kan du også

Af Isabel Marschall Thostrup

1 ud af 4 kvinder har oplevet digital mobning, der gik på deres udseende. Det betyder, at vi alle kender nogen, som har prøvet det. Mød nogle af skaberne af Rimmels kampagne 'I will not be deleted', som netop handler om at bekæmpe digital mobning, og hør hvorfor sagen er så vigtig for både dig, mig og os allesammen.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Vintermånederne er lige om hjørnet og det betyder masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Hos Matas Natur finder du mange grønne og naturlige welnessprodukter, som gør din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice