• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Matas anbefaler - tre sera med samme mission

En klog kvinde fortalte mig en gang, at det aldrig er for tidligt at starte på anti-age produkter. Og jeg må nok erkende, at hun jo har ret. Anti-age produkter nemlig spækket med plejende ingredienser, der sætter en stopklods for de fine linjer, der ihærdigt prøver at møve sig op til overfladen af huden. Faktisk kan de første tegn på tidlig aldring - for nogle – allerede ses, når de kommer på den anden side af de 25. Heldigvis er der udviklet anti-age produkter, der forbygger rynker og linjer.

I dag skal det handle om sera, og her på redaktionen er der særligt tre sera med effektive anti-age ingredienser, der har vores varmeste anbefalinger. Alle med samme mission om at pleje og forbygge huden på bedste vis. For et serum er nemlig meget mere end et ’’add-on’’ produkt til din hudplejerutine.

Et uundværligt produkt i hudeplejeskuffen  

Måske har du en teori om, at et serum blot er et ’’nice-to-have’’ produkt, og derfor har du gennem årenes løb gået uden om sera og kun brugt en dag- og natcreme. Faktisk er et serum et af de vigtigste – hvis ikke det vigtigste – produkt i din hudplejerutine. Typisk er indholdet af aktive ingredienser nemlig langt højere, og vil trænge hurtigere og dybere ind i huden. Derfor vil dem, der anvender et serum før deres dag- og natcreme, typisk opleve et synligt resultat hurtigere end dem, der har fravalgt sera. Ole Henriksen, Elizabeth Arden og Sisley er 3 store pionerer inden for hudpleje, og det er netop sera fra disse tre vidunderbrands, vi vil fortælle om i indslaget her!

Banana Bright Vitamin C Serum fra kæreste Ole H

Ole Henriksen - manden, der altid har er det positive sind helt udenpå tøjet og kan få ’’The Ole Glow’’ frem i os alle.  Det kan hans produkter i hvert fald! Måske har du hørt om produktet Banana Bright Vitamin C Serum før? Denne darling fra Ole Hs Truth serie er hvert fald et omtalt produkt - og vi forstår godt jeres begejstring! Der er nemlig tale om et yderst effektivt produkt, og det må simpelthen nævnes, når snakken falder på anti-age sera med gode virkninger. Et sera med effektive anti-age ingredienser, der med hjælp fra indholdet af Vitamin C og et bananpudder-inspireret ingrediens, giver the real Ole glow!

Thruth Banana Bright Vitamin C Serum er særligt udviklet til dig, der har et ønske om at reducere de pigmentforandringer, du med tiden har fået i ansigtet. Du går med en drøm om en ensartet hudtone med den smukkeste glød og udstråling i ansigtet. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok!


Alt dette er nemlig muligt med hjælp fra C vitaminet, der arbejder på højtryk for at gøre huden mere ensartet, PHA, der forbedrer hudens struktur, hyaluronsyre, der spækker huden med fugt og fylde, og selvfølgelig den bananpudder- inspirerede ingrediens, der øjeblikkeligt kvikker huden op, og efterlader huden med en uimodståelig glød og udstråling.

(78)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml
634,95
Du optjener 64 point

Et serum, der indeholder hudens vigtigste ingrediens    

Ceramider er en af de vigtigste ingredienser i vores hudlag, og faktisk også den mest virkningsfulde og dokumenterede ingrediens, når det kommer til anti-age. I en normal hud udgør ceramider op mod 50% af det øverste hudlag (hornlaget). Desværre kan ceramide indholdet i huden med tiden dvale, hvilket resulterer i, at huden bliver tør, irriteret og ser ’’ældre’’ ud.

Heldigvis kan de små mirakelmagere fra Elizabeth Arden – nemlig hendes Retinol Ceramide Kapsler – bidrage med aktive ingredienser, der gavner hudbarrieren! De små kapsler består af en avanceret kombination af retinol og ceramider, der mindsker synlige linjer og rynker, booster hudens fugtniveau og reparerer hudbarrieren. Oplever du, at din hud er tør og irriteret, så kan det altså være, fordi din hud hungrer efter ceramider. Måske kan Retinol Ceramide kapslerne blive din redning?

Forstærker hudens selvfugtende evne

Yes, overskriften taler sandt. Med Hydra-Global Serum fra Sisley er det muligt at forstærke hudens selvfugtende evne! Derfor er dette serum naturligvis udviklet med hjælp fra nogle helt særlige aktive ingredienser, for at produkt kan leve op til forventninger – og lad os da kort gå igennem dem!

Først og fremmest indeholder dette serum ekstrakter fra gær af mexicansk blå agave og johannesbrødkerner, der øger serummets mængde af hyaluronsyre. Det vil sige, at hudens vanddepoter fyldes op, og den tørre hud bliver fugtmættet.


Hernæst er der ekstrakter fra japansk cedertræ, der hjælper huden med at genfinde sin smidighed. Resultatet er altså, at huden fugtmættes indefra, der gør den mere smidig og fyldig. Med Hydra-Global Serum er din hud fuldstændig fugtmættet – whitout doubts! Brug den på ansigt og hals både morgen og aften.

(8)
Sisley Hydra-Global Serum 30 ml
1.739,00
Du optjener 174 point

Relaterede produkter

(160)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml
399,95
Du optjener 40 point
Elizabeth Arden Ceramide Capsules Hyaluronic Acid 60 stk
839,95
Du optjener 84 point
Sisley Résines Tropicales Intensive Serum 30 Ml
1.129,00
Du optjener 113 point
(185)
Ole Henriksen Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme 50 ml
579,95
Du optjener 58 point
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Wrinkle Serum 30 ml
3.369,00
Du optjener 337 point

Relaterede artikler

Ceramider – mørtlen, der holder huden sammen

Vi guider

Ceramider – mørtlen, der holder huden sammen

Af Cathrine Park

Når huden bliver tør, irriteret og mere ældet, er den sikkert gal med din hudbarriere. Heldigvis kan du selv stabilisere den igen med hudplejens svar på mørtel – nemlig ceramider.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere