• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Tidligere boxe

Se de tidligere Beauty Trend Boxe, og oplev produkterne fra boxene.
Var du ikke en af de heldige, der nåede at købe en box, så fortvivl ej, du kan altid købe produkterne fra boxen enkeltvis.
​​

Tidligere boxe ​​​​​​​

Var du ikke en af de heldige, der nåede at købe en box,  så fortvivl ej, du kan altid købe produkterne fra boxen enkeltvis. ​​


Se eller gense vores Matas LIVE hvor vi unboxer de tidligere boxe.

Årets sidste Beauty Trend Box!

Matas LIVE

Årets sidste Beauty Trend Box!

Af Matas

2021 har budt på mange fantastiske Beauty Trend Boxe, og nu lancerer vi årets sidste med manér! Vi lover en smuk, smuk boks proppet med lækkerier! Se med LIVE, så du får rådgivning i alle produkterne og sikrer dig en boks - som altid, har vi kun et begrænset antal til salg, og de ryger hurtigt.

Læs mere
Ny Beauty Trend Box: Sensommerdrømme

Matas LIVE

Ny Beauty Trend Box: Sensommerdrømme

Af Matas

Så er det blevet tid til det igen: sensommerens überskønne Beauty Trend Box er endelig her, og det er ingen overdrivelse at sige, at den er fyldt med præcis ligeså lækre produkter som altid. Se med live, når vi unboxer den helt nye box, som indeholder produkter, der får dig godt gennem sensommeren – og giver dig en lækker glød at starte efteråret på. Husk, at vi har et begrænset antal til salg, så se med, hvis du vil være sikker på at få fingrene i den.

Læs mere
Sommerens vildeste Beauty Trend Box!

Matas LIVE

Sommerens vildeste Beauty Trend Box!

Af Matas

Vi håber du sidder klar ved tasterne, for vi lancerer en helt fantastisk Beauty Trend Box! Selvom vi ikke kan afsløre indholdet kan vi godt afsløre, at vi har lyttet til Jer og fyldt boksen med nogle af de brands I har ønsket allermest i vores tidligere unboxinger. Se med, når vi åbner boksen LIVE og giver dig råd til, hvordan du bedst bruger produkterne.

Læs mere