Tilbage
Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre
 • Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr. Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr.
 • 30 dages returret 30 dages returret
 • Køb online - 
byt i alle Matas butikker Køb online -
  byt i alle Matas butikker
 • Hurtig levering Hurtig levering
 • Autoriseret forhandler - 
din garanti for ægte varer Autoriseret forhandler -
  din garanti for ægte varer

Top 10 kvindedufte på Matas.dkPaco Rabanne Lady MillionPaco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 50 ml
Optjen 59 Points

Nr. 1

Lady Million er en dristig, glamouriøs og ultra-feminin blomsterduft til den frygtløse, livlige og helt igennem uimodståelige kvinde. Duften er hurtigt blevet populær fra det franske modehus Paco Rabanne, der har været en stor trendsetter siden 1966.

Duftnoterne består af hindbær, neroli og arabisk jasmin og fås kun i den længerevarende duftstyrke Eau de Parfum. Duften henvender sig især til kvinder mellem 15 - 40 år.  

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 30 ml - 80 ml

Se alle varianter


Georgio Armani Sí
Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 30 ml.
Optjen 45 Points

Nr. 2

Sì Eau de Parfum er en feminin duft til den moderne kvinde. Kombinationen af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften elegant og unik.

Sì-kvinden er fri og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

Eau de Parfum 30 ml - 50 ml

Se alle varianter

Gucci BambooGucci Bamboo Eau de Parfum 50 ml
Optjen 75 Points

Nr. 3

Gucci Bamboo afspejler Gucci-kvindens forskellige sider: hendes kvindelighed, selvtillid, viden og styrke. Blød og intens på samme tid. Træagtige og varme noter giver genlyd i duftens hjerte og base.

Dyb sandeltræ, berusende vanille og unik grå amber skaber kontrast de feminine & blomsteragtige noter af sensuel lilje, feminin orange blomst og delikat ylang ylang.

Gucci Bamboo Eau de Parfum 30 ml - 75 ml

Se alle varianter

Chloé SignatureChloé Signature Eau de Parfum 50 ml
Optjen 68 Points

Nr. 4

Duften til den kreative og individualistiske kvinde. Den lette, flirtende topnote af blomsternes indre, svæver bort for at afsløre rosens rigere og mere sensuelle side. Rosen ledsages af magnolia og liljekonval samt af en diskret antydning af varm amber og elegant cedertræ.

Chloé Signature Eau de Parfum 30 ml - 75 ml

Se alle varianter

Victor & Rolf FlowerbombViktor & Rolf Flowerbomb EdP 30 ml.
Optjen 48 Points

Nr. 5

Flowerbomb Eau de Parfum er en storslået blomsterduft komponeret af varme og underfundige noter. En forførende og lidenskabelig duft, der aldrig stopper med at overraske, uanset hvor ofte man bruger den.

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum 20 ml - 100 ml

Se alle varianter

Lancôme La Vie est BelleLancôme La Vie est Belle Eau de Parfum 30 ml
Optjen 43 Points

Nr. 6

La Vie est Belle er en hyldest til livet - og er en duft fuld af omtanke og sjæl. La Vie est Belle repræsenterer det smukke i at formå, at sætte sig ud over materielle goder. Det er friheden til at vælge sin egen vej, følge sit hjerte, og ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan man skal leve sit liv.

La Vie est Belle består af blot 63 dyrebare ingredienser, hvorimod de fleste dufte i dag består af over 200 ingredienser. La Vie est Belle er bygget op med den ekstremt dyrebare iris, som er duftens rygrad fra start til slut, men indeholder også Sambac jasmin og appelsinblomst.

Lancome La Vie est Belle Eau de Parfum 30 ml - 50 ml

Se alle varianter


Yves Saint Laurent Black OpiumNr. 7

YSL's nye duft 'Opium Black' er essensen af en rocket og sexet duft! En vibrerende, sensuel og tiltrækkende kontrast af det mørke og lyse, som her kombineres med hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje.

En duft til kvinden der ikke er bange for at bryde reglerne. Hendes stærke attitude og hendes femininitet gør hende uimodståelig overfor mænd og fascinerende overfor kvinder.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau De Parfum 30 ml - 50 ml

Se alle varianter

Giorgio Armani Acqua Di GioiaNr. 8

Acqua Di Gioia Eau de Toilette er en blomstrende, blid og delikat duft. Duften tilhører blomster-/citrusfamilien og er inspireret af naturen. Acqua di Gioia Eau de Toilette er frisk og feminin med topnoter af citron og et hjerte af jasmin og pæon, hvilket giver en sublim og elegant sanseoplevelse.

Duftens består bl.a. af brunt sukker, hvilket forsøder det feminine og blomstrende hjerte og det første friske duftindtryk af citrus.

Acqua Di Gioia Eau de Toilette 30 ml - 100 ml

Se alle varianter

Marc Jacobs Daisy DreamMarc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 50 ml
Optjen 56 Points

Nr. 9

Til Daisy pigen der tør drømme. Den lette og luftige Daisy Dream er både blomstret og frugtagtig. Duften fascinerer straks fra de delikate topnoter af brombær, frisk grapfrugt og saftig pære.
I både hjertet rig og feminin jasmin, noter af litchi og blåregn. En drømmeagtig kropsnote af hvidt træ, musk og kokosnøddevand.

Flasken er inbydende flot med søvlåg og himmelblå nuance med blonder af marguritter - det danske navn for Daisy.  

Marc Jacobs Eau de Parfum & Eau de Toilette 30 ml - 100 ml

Se alle varianter


Ralph Lauren #2 Big Pony PinkNr. 10

En stilfuld og fortryllende blomsterduft med forførende frugtnoter af tranebær og tonka mousse. En romantisk og tiltrækkende duft, der sprudler af sødme og kærlighed.

Denne Eau de Toilette hører med til den ikoniske Big Pony-duftserie og kommer i en farvestrålende flaske. Big Pony 2 sætter kulør på tilværelsen og livet og er den mest populære duft i serien.

Til kvinden der er forførende og spontan.

Ralph Lauren Eau de Toilette 30 ml - 75 ml

Se alle varianter


 • Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr. Fri levering til Matas butik ved køb over 250 kr.
 • 30 dages returret 30 dages returret
 • Køb online - 
byt i alle Matas butikker Køb online -
  byt i alle Matas butikker
 • Hurtig levering Hurtig levering
 • Autoriseret forhandler - 
din garanti for ægte varer Autoriseret forhandler -
  din garanti for ægte varer