Økologisk æggehvidepulver anvendes i alle opskrifter, hvor der indgår æggehvider og kan bruges som erstatning for frisk æggehvide, herunder i flødeboller, skumfiduser samt til sugarpaste/sukkerpasta og MMF/skumfidusfondant, der bruges til overtræk og dekorering af kager. Kan også bruges som supplement i en proteinrig kost.
Æggehvidepulver ØKO blandes med vand inden brug. Til fremstilling af 100 g æggehvide (ca. 3 æggehvider) piskes 14 g æggehvidepulver i 86 g lunkent vand. Blandingen skal opbevares på køl og anvendes inden 3 timer.
Økologisk æggehvidepulver består af pulveriseret og pasteuriseret æggehvide fra økologiske hønseæg. Levnedsmiddelkvalitet.
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
OBS:
Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.
Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.
Dankort
MobilePay
Visa
Mastercard
Anyday
Brug for hjælp?
Book en tid
Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.