• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

ELLE PARFUMS

ELLE påbegynder et nyt kapitel med deres første duft nogensinde - ELLE L’EDITION.

Den charmerende, ikoniske duft personificerer ELLEs parisiske arv og stilfulde attitude.

ELLE-kvinden udstråler en både perfekt og ufuldkommen ’chicness’. Hun er feminin, fuld af energi og lever i nuet.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sortér efter: Mest populære
BLACK FRIDAY
Spar 20%
ELLE L'Edition Eau de Parfum 50 ml
BLACK FRIDAY 215,96
Førpris 269,95
Du optjener 22 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
ELLE Elle Fleur Eau de Parfum 30 ml
BLACK FRIDAY 159,96
Førpris 199,95
Du optjener 16 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
ELLE Free Spirit Eau de Parfum 100 ml
BLACK FRIDAY 279,96
Førpris 349,95
Du optjener 28 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
ELLE L'Edition Eau de Parfum 30 ml
BLACK FRIDAY 159,96
Førpris 199,95
Du optjener 16 point

Historien om ELLE

Elle blev skabt i Paris allerede i 1945 og har siden da været med til at sætte dagsordenen for modeverden og inspirere kvinder verden over med det nye.

På Fifth Avenue i New York gik en lille, elegant kvinde og drømte om det magasin, hun efter amerikansk forbillede ville skabe til den nye, franske kvinde. Det skulle handle om mode, om skønhed, om alt det, der interesserer kvinder. Kvinden var Hélène Gordon, datter af en yderst velhavende russisk-jødisk tobaksfabrikant. Magasinet hun ville skabe, skulle være lækkert med billeder af de bedste fotografer. I farver. Allerede det første nummer blev trykt på lækkert papir i god kvalitet og efter de bedste og mest moderne teknikker. Det signalerede luksus.

ELLE's Duftunivers

Elle L'Edition

Duften er en Eau de Parfum er en frisk og delikat blomsterduft – let nok til at kunne bæres hele dagen, elegant nok til at kunne bæres hele aftenen. Duften fortryller øjeblikkeligt med skønne topnoter af Citron, Mandarin og Fresia med et strejf af Pære.

Det blomstrende hjerte i duften er en smuk harmoni af Jasmin, Pæon, Liljekonval og Rose rundet af med et strejf af blød Fersken. Basen sikrer en lang holdbarhed med Sandeltræ, Cedertræ og Moskus.

Flakonen indkapsler den moderne kvindes stilfulde, frisindede attitude. Med sin dristige silhuet og simple, feminine farvepalette indfanges ELLEs brandattitude på perfekt vis.

Elle Fleur

Duften er en Eau de Parfum er strålende og blomstret med et feminint touch - perfekt til dig, der elsker en distinkt og frisk duft. Elle Fleur Eau de Parfum indfanger Elle-kvindens ’chicness’ – hun er dristig, fuld af energi og lever i nuet.

Duftens topnoter er en kombination af skønne citrus- og frugtnoter af Bergamotte og Pære, Fresia og Bambus.Hjertet er en smuk harmoni af Jasmin, Liljekonval og Orangeblomst med et strejf af rødt Æble og Hindbær.Bundnoterne af saftig Blomme over en elegant kombination af Patchouli, Sandeltræ og Vanilje skaber tilsammen en duft, der varer ved.

Flakonen har en moderne silhuet i en lys fuchsiafarve og en emballage indhyllet i et levende blomstermønster, der reflekterer den særlige og uimodståelige duft.

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...