Ariana Grande

Ariana Grande voksende succes omfatter bl.a to Grammy nomineringer, et album som har solgt dobbelt platin og flest top 10-singler i 2014. Hun er et energibundt, har en fantastisk sang stemme og er en stor personlighed. Dette har det sidste år fordoblet antallet af hendes følgere på Instagram og Twitter til 79 millioner verden over. Hendes selvsikkerhed og vilje til at nå ud til hendes mange fans har gjort hende til én af denne generations mest indflydelsesrige musikere. Nu skaber hun sig også et navn indenfor skønhedsbranchen, med lanceringen af sin allerførste duft, ARI by Ariana Grande og den seneste duft Sweet Like Candy.

Mest populære
Vælg filtre

Serier (1)

Cloud

Pris

Nyheder

Bedømmelser

5 produkter ud af 25
5 produkter ud af 25
Sorter efter: Mest populære
NYHED
100 ml
Ariana GrandeCloud Pink Eau de Parfum
+ 1 størrelse
579,95 kr.
50 ml
Ariana GrandeCloud Eau de Parfum
+ 2 størrelser
469,95 kr.
(64)
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Parfume fra Ariana Grande

Mega popstjernen Ariana grande er en amerikansk sangerinde og skuespiller. Hun blev kendt for hendes rolle som Cat Valentine i tv-serien victorious og sam og cat tilbage i 2008. Senere begyndte hun på sin sangkarrierer og udgav i 2013 hendes første album.

Nu har popstjernen også skabt sig et navn inden for parfume branchen, hvor hun har lanceret sin egen kollektion af dufte.

Hver parfume præsenteres i en unik flakon, med et fortryllende design i smukke pastel farver.

Duftene afspejler, ligesom Ariana grandes personlighed, livsglæde, energi, ungdommelighed og varme.

Mest populære dufte fra Ariana Grande

Ariana grande lancerede sin første duft "Ari" I 2015. Duften blev revet af hylderne og er i dag stadig en af hendes mest populære dufte. Det er en ultra feminin duft, med en base af moskus og lys træ.

Et år senere i 2016  lancerede hun sweet like candy. En glad uimodståelig, duft, med noter fra pære, brombær og jasmin.

​​​​​​​Senere lancerede hun - Ariana grande parfume cloud. Flakonen er formet som en sky, i hvide og blå farver. Denne duft er bestemt også en af hendes 3 mest populær dufte. Det er en lækker duft, med sprudlende frugter, blomster, lyst træ og moskus.