• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret

SE VIDEO:

En concealer bruges lokalt på de områder, du ønsker at perfektionere – uanset om det er mørke rande under øjnene, rødme på kinderne eller en bums i panden. Hvis du ikke bruger foundation, påføres concealeren bare direkte på huden. Bruger du derimod foundation, er det en smagssag om du helst vil påføre concealer før eller efter din foundation. Det smarte ved at komme concealer på efter sin foundation er, at du ikke får skubbet den rundt ved at påføre et andet produkt oven på. Til at dække bumser, fungerer det derfor særlig godt at lægge sin concealer efter sin foundation.

En concealer bruges lokalt på de områder, du ønsker at perfektionere – uanset om det er mørke rander under øjnene, rødme på kinderne eller en bums i panden. Du kan påføre concealeren før eller efter din foundation. Det er en smagssag. Det smarte ved at komme concealer på efter din foundation er, at du ikke får skubbet den rundt ved at påføre et andet produkt oven på. Til at dække bumser, fungerer det derfor særlig godt at lægge sin concealer efter sin foundation.

Concealer til øjenområdet
Der findes masser af concealere på markedet som er særligt fremstillede til at dække mørke rande om øjnene og generelt forbedre udseendet af øjenomgivelserne. Nogle af disse har lysreflekterende egenskaber, som hjælper med at give huden et velfugtet og frisk udseende mens andre fokuserer mere på at dække intensivt. Vælg concealer efter de egenskaber du ønsker den skal have. Ord som ”light reflecting”, ”illuminating” og lignende udtryk der henleder tankerne på friskhed vil som regel stå på produkter der forfrisker øjenomgivelserne. Trænger du derimod til en højere grad af dækning, vil du støde på ord som ”high coverage”, ”perfecting” eller lignende.

Concealer til øjenområdet
Der findes masser af concealere på markedet som er særligt fremstillede til at dække mørke rander om øjnene. Nogle af disse har lysreflekterende egenskaber, som hjælper med at give huden et velfugtet og frisk udseende mens andre fokuserer mere på at dække intensivt. Vælg concealer efter de egenskaber du ønsker den skal have. Ord som ”light reflecting”, ”illuminating” og lignende udtryk der henleder tankerne på friskhed vil som regel stå på produkter der forfrisker øjenomgivelserne. Trænger du derimod til en højere grad af dækning, vil du støde på ord som ”high coverage”, ”perfecting” eller lignende.

// TIL ANSIGTET //

(33)
MIILD Mineral Concealer Duo 02 Medium Boon
239,95
DU OPTJENER 24 Point
(1)
La Mer The Concealer 12 Light
479,95
DU OPTJENER 48 Point
(2)
Clinique Airbrush Concealer Illuminator
204,95
DU OPTJENER 21 Point

Concealer til ansigtet
Concealer fremstillet specielt til ansigtet har som regel en høj dækning, fordi den skal kunne bruges til at skjule alt fra bumser til ar, hyperpigmentering og rødme. En concealer til ansigtet vil ofte have en lidt tørrere og tykkere konsistens end dem, der er beregnet til brug under øjnene, der som regel er mere tyndtflydende, hvilket ser bedst ud på den tynde hud i øjenomgivelserne.

Concealer til ansigtet
Concealer fremstillet specielt til ansigtet har som regel en høj dækning, fordi den skal kunne bruges til at skjule alt fra bumser til ar, hyperpigmentering og rødme. En concealer til ansigtet vil ofte have en lidt tørrere og tykkere konsistens end dem, der er beregnet til brug under øjnene, der som regel er mere tyndtflydende, hvilket ser bedst ud på den tynde hud i øjenomgivelserne.

// HIGHLIGHTER //

(40)
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(4)
Max Factor Miracle Glow Highlighter 001
89,95
Førpris 119,95
DU OPTJENER 9 Point
(1)
e.l.f. Baked Highlighter & Blush Rose Gold
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Highlighter
​​​​​​​
Der findes en del hybrid-produkter inden for concealere, hvor det mest udbredte er en kombination af en highlighter og en concealer. Der er som regel tale om et flydende produkt med en let dækning og lysreflekterende egenskaber, som bruges strategisk omkring øjne, på kindben og steder på ansigtet man gerne vil fremhæve. Denne type produkt kommer ofte i en klik-pen indpakning; tænk på YSLs ikoniske ”Touche Éclat”. Det er et rigtig godt eksempel på et produkt, der både giver en let dækning og lysner huden op.Denne type produkt skal ikke forveksles med en regulær concealer i en lysere farve end din egen hud, som bruges til at highlighte udvalgte områder af ansigtet og samtidig tilføre masser af dækning.

Highlighter
​​​​​​​
Der findes en del hybrid-produkter inden for concealere, hvor det mest udbredte er en kombination af en highlighter og en concealer. Der er som regel tale om et flydende produkt med en let dækning og lysreflekterende egenskaber, som bruges strategisk omkring øjne, på kindben og steder på ansigtet man gerne vil fremhæve. Denne type produkt kommer ofte i en klik-pen indpakning; tænk på YSLs ikoniske ”Touche Éclat”. Denne type produkt skal ikke forveksles med en regulær concealer i en lysere farve end din egen hud, som bruges til at highlighte udvalgte områder af ansigtet og samtidig tilføre masser af dækning.

// CORRECTOR //

(9)
Nilens Jord Concealer Palette
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(0)
Makeup Revolution Cushion Corrector Banana
41,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 5 Point
(19)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Palette Color Correcting Concealer
109,95
DU OPTJENER 11 Point

Corrector
Som navnet indikerer, bruges den til at farvekorrigere rundt omkring i ansigtet. Denne type concealer anvendes som regel under foundation eller under en anden concealer. Du kan eksempelvis finde dem i grøn, hvor de anvendes på rødme i huden for at neutralisere denne, inden du kommer foundation på, for dermed at give et mere naturligt resultat, da du vil have brug for mindre produkt. En anden udbredt corrector er en fesken- eller laksefarvede, som bruges under øjnene til at neutralisere de lilla eller blå toner vi kan få under øjnene som følge af for lidt søvn, gener eller andet.
Som regel kommer man en anden concealer i sin hudfarve oven på, men de kan i nogle tilfælde også bruges alene. Derudover kan du støde på correctorer i lilla mod træt og trist hud, og gul mod mørke rande.

Corrector
Bruges til at farvekorrigere rundt omkring i ansigtet. Denne type concealer anvendes som regel under din foundation. Du kan eksempelvis finde dem i grøn, hvor de anvendes til at neutralisere rødme. En anden udbredt corrector er den fesken- eller laksefarvede, som bruges under øjnene til at neutralisere de lilla eller blå toner vi kan få under øjnene som følge af for lidt søvn, gener eller andet. Derudover kan du støde på correctorer i lilla mod træt og trist hud, og gul mod mørke rander.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret