AURELIA

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika og har modtaget mere end 100 priser siden lanceringen i 2013. Probiotika er et skønhedsgennembrud, der hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv. Resultatet er en mere klar og strålende hud i balance - fri for rødme og inflammation, som er hovedårsagen til, at huden ældes. Aurelias probiotika beroliger hudens immuntriggere og aktiverer hudens evne til at reparere sig selv og booster den naturlige proces, der genopretter kollagen, elastin og sunde celler. OPLEV KRAFTEN FRA PROBIOTIKA.​​​​​​​

AURELIA

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika og har modtaget mere end 100 priser siden lanceringen i 2013. Probiotika er et skønhedsgennembrud, der hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv.

BESTSELLERS

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

42 produkter
42 produkter
Sorter efter: Mest populære
Aurelia Niacinamide Clay Mask 50 ml
384,95 kr.
Aurelia Probiotic Lip Balm
169,95 kr.
Aurelia Probiotic Blemish Hero 15 g
194,95 kr.
Aurelia Resurfacing Serum 30 ml
654,95 kr.
Aurelia Brightening Eye Serum 15 ml
394,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up

Aurelia Probiotic Skincare: En revolution inden for hudpleje

Claire Vero, en farmaceut med næsten et årti i branchen, lancerede Aurelia Probiotic Skincare i 2013. Hendes passion for hudens sundhed og kærlighed til probiotika, også kendt som mælkesyrebakterier, førte til skabelsen af dette banebrydende hudplejemærke. Claire forlod sin karriere for fuldt ud at dedikere sig til at udnytte probiotikas egenskaber og skabe de reneste og mest aktive produkter.

Aurelias engagement i etisk hudpleje

Aurelia Probiotic Skincare er kendt for sin innovative brug af probiotika, som beskytter, genopretter og skaber balance i huden. Mærket er stolt over at kunne levere hudpleje, der er så revolutionerende, at det er formuleret med de mest naturlige og bæredygtige ingredienser og samtidig har helt transformerende resultater på kvinders hud.

Ingredienser Aurelia undgår

Aurelia er dedikeret til at bruge de reneste, mest bæredygtige og cruelty-free ingredienser fra hele verden. De undgår brugen af ingredienser som sulfater, parabener, mineralolier og MI. Deres engagement i at bruge disse ingredienser har vundet dem over 100 branche- og forbrugerpriser siden 2013.

PROTIDA™ Probiotisk Teknologi

Aurelia's unikke PROTIDA™ teknologi er på forkant med prisvindende probiotisk innovation, der styrker hudens naturlige immunitet, håndterer inflammation og forbedrer reparation for synlige resultater. Denne teknologi er med til at optimere hudens egen evne til at reparere sig selv og dens naturlige proces med at genoprette kollagen, elastin og de sunde celler.

Aurelia Probiotic Skincare Produkter

Aurelia kører ikke med hudtypespecifikke produkter, men produkterne er i stedet designet til at give din hud det den har brug for. Derfor varierer produkterne mere i din alder og hvilket stadie din hud er i. Fra kvinder i 20'erne, der begynder at investere i deres hudpleje, til kvinder med moden hud, der søger at genoprette balance i huden, er Aurelia's produkter designet til at imødekomme alle hudplejebehov.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.