• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

AURELIA

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika og har modtaget mere end 100 priser siden lanceringen i 2013. Probiotika er et skønhedsgennembrud, der hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv. Resultatet er en mere klar og strålende hud i balance - fri for rødme og inflammation, som er hovedårsagen til, at huden ældes. Aurelias probiotika beroliger hudens immuntriggere og aktiverer hudens evne til at reparere sig selv og booster den naturlige proces, der genopretter kollagen, elastin og sunde celler. OPLEV KRAFTEN FRA PROBIOTIKA.

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika og har modtaget mere end 100 priser siden lanceringen i 2013. Probiotika er et skønhedsgennembrud, der hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

41 produkter
41 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Claire Vero’s historie

Clarie Vero er uddannet Farmaceut og efter næsten 10 år i branchen, hvor hun hver dag har skab sig selv ny læring om hunden, dens opbyggelse og hvad der er godt og skidt for huden. Da hun først lærte om Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, og hvilken forskel den kan gøre på huden, ønskede hun at bruge disse unikke ingredienser endnu mere, til at kunne beskytte, gendanne, og skabe balance i huden.

Hun forlod sit job, for 100% at kunne dedikere sig til at udnytte probiotikaens egenskaber, samt bruge den på en ny måde og skabe rammen om de mest aktive og reneste produkter.

Claire lancerede Aurelia Probiotic Skincare I 2013, og var derfor med til at ændre folks syn på hvordan man kunne bruge probiotika. Hun var meget stolt over at kunne levere et hudplejebrand der var så revolutionerende, at det var formuleret med de mest naturlige og bæredygtige ingredienser og samtidig havde helt transformerende resultater på kvinders hud, der stadig den dag i dag er helt unik.

Aurelia Probiotic Skincare’s udvikling

Da Claire udviklede mærket, var det det første hudplejemærke med probiotika i, og deres forskning er den dag i dag stadig helt unik. Hendes vision var at udvikle et mærke til kvinder der ville investere i deres hud i dag og i fremtiden. Hendes mission var at introducere et nyt koncept inden for hudpleje, der i fremtiden stadig ville være helt unikt.

Det er udviklet til kvinden der ønskede at bruge naturligt hudpleje, og som ville tage et aktivt valg om at undgå uønskede og tvivlsomme ingredienser, men som absolut heller ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Men samtidig er det også udviklet til kvinder der er vilde med aromaterapi og ønsker spa oplevelsen hjemme på deres eget badeværelse, da Aurelia bruger æteriske olier, som giver en helt fantastisk sanseoplevelse.

Claire valgte de reneste, mest bæredygtige og cruelty free ingredienser fra hele verden. Ved at de gør dette er de også med til at udvikle den videnskabelige og naturlige verden i forhold til hvordan man bruger probiotika i hudpleje. Aurelia er også helt uden ingredienser såsom sulfater, parabener, mineralolier og MI. Grundet deres lækre produkter, og sans for de gode ingredienser har de vundet over 100 branche- og forbrugerpriser siden 2013.

De probiotiske ingredienser er med til at reducere den skade som stress og forurening forårsager, på kollagen, elastin og de sunde celler i huden. Det er derfor med til at optimere hudens egne evne til at reparere sig selv og dens naturlige proces med at genoprette kollagen, elastin og de sunde celler.

Aurelia Probiotic Skincare produkter

Aurelia kører ikke med hudtypespecifikke produkter, men produkterne er i stedet designet til at give din hud det den har brug for. Derfor varierer produkterne mere i din alder og hvilket stadie din hud er i.

Kvinder begynder ofte at bruge Aurelia’s produkter i 20’erne, da man oftest her får behovet for at investere i sin hudpleje, hvis de f.eks. begynder at lide af hudproblemer, dehydrering eller tidlige tegn på aldring.

For kvinder med en moden hud er Aurelia også perfekt pleje, når huden ændrer sig gennem årene i forbindelse med eventuel stress, forurening og miljømæssige faktorer, kan Aurelia’s produkter gå ind og skabe balance i huden igen.

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up