1 / 1

Variant:10 stk.

279,95 kr.
Optjen 28 point hos Club Matas

Sendes fra Matas Specialvarelager - Afs. 2-3 dg

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Bodytox Lavender Sleep Patches.

Bodytox® Lavender Sleep Patches (plastre) indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet, og som hjælper med at skabe negative ioner, langtfra infrarøde stråler og til at absorbere og uddrive uønskede affaldsstoffer.

Indholdet af lavendelolien i patch’en fungerer perfekt sammen med ingredienserne og renser ikke kun kroppen, men fremmer også en rolig og afslappende søvn.

ADVARSEL
 • Patch’en må ikke påsættes åbne sår. Ophør brugen ved allergisk reaktion.
 • Rådfør dig med egen læge før du bruger produktet, hvis du er gravid, ammende, tager nogen form for medicin, eller har helbredsproblemer.
 • Opbevares utilgængeligt for børn.
 • Produktet er ikke beregnet til at behandle eller forebygge sygdom.


De infrarøde stråler fra Bodytox® Lavender Sleep Patches varmer området, uden at give en ubehagelig varmefornemmelse. De hæver hudens temperatur, øger blodgennemstrømningen og udvider blodkarrene.

Lavendelolie indeholder en ingrediens kaldet ester, der udmærker sig ved sine fremragende evner til afslapning og fremme en god og behagelig søvn ved at afslappe krop og sind. Der er foretaget undersøgelser over hvilken virkning fodbad med og uden lavendelolie har på det autonome nervesystem.
Et elektrokardiogram, blodprøve fra fingeren, og åndedrætsfrekvensen blev målt.
Den autonome funktion blev evalueret ved brug af spektralanalyse af hjerterytmeændringer. Det kunne konkluderes, at varme fodbade med lavendelolie havde indflydelse på afslapning, hvorimod kroppen var langsommere til at slappe af ved et fodbad uden lavendelolie.

Kroppen optager intet fra Bodytox® patches. De stimulerer akupunkturpunkter på dine fødder, og hjælper med at opretholde et sundt kredsløb og virker som en svamp, der absorberer urenheder.

Specifikationer
 • Anvendes bedst natten over
 • Indeholder bl.a. Lavendelolie, turmalin krystal, træeddike og grå bynkeekstrakt
 • For behagelig nattesøvn
Lavendelolie, Turmalin, Agaricus, Træeddike, Eucalyptus olie, mugwort ekstrakt, Loquat ekstrakt, Pearlite, Vitamin C, Topical Starch, Highly purified silica, polyolic alcohol, Sorbitol

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold10 stk
Enhedspris28 kr./stk
MærkeBodytox
KategoriØvrigt
Se altBodytox Øvrigt
Varenummer833340

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere