KUN ONLINE
1 / 1
KUN ONLINE

Lavender Sleep Patches 2 stk.

48,95 kr.

+ evt. fragt

Optjen 5 point hos Club Matas

Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 2-3 hverdage

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Bodytox Sleep fod-patch. Bodytox® Lavender Sleep Patches (plastre) indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet, og som hjælper med at skabe negative ioner, langtfra infrarøde stråler og til at absorbere og uddrive uønskede affaldsstoffer. Indholdet af lavendelolien i patch’en fungerer perfekt sammen med ingredienserne og renser ikke kun kroppen, men fremmer også en rolig og afslappende søvn.
Det er videnskabeligt bevist, at de langtfra infrarøde stråler fra Bodytox® Lavender Sleep Patches varmer området uden at give en ubehagelig varmefornemmelse. De hæver hudens temperatur, øger blodgennemstrømningen og udvider blodkarrene.

Lavendelolie indeholder en ingrediens kaldet ester, der udmærker sig ved sine fremragende evner til afslapning og fremme en god og behagelig søvn ved at afslappe krop og sind. Der er foretaget undersøgelser over hvilken virkning fodbad med og uden lavendelolie har på det autonome nervesystem. Et elektrokardiogram, blodprøve fra fingeren, og åndedrætsfrekvensen blev målt. Den autonome funktion blev evalueret ved brug af spektralanalyse af hjerterytmeændringer. Det kunne konkluderes, at varme fodbade med lavendelolie havde indflydelse på afslapning, hvorimod kroppen var langsommere til at slappe af ved et fodbad uden lavendelolie.

Kroppen optager intet fra Bodytox® patches. De stimulerer akupunkturpunkter på dine fødder, og hjælper med at opretholde et sundt kredsløb og virker som en svamp, der absorberer urenheder.

Specifikationer:
  • Anvendes bedst natten over
  • Indeholder bl.a. Lavendelolie, turmalin krystal, træeddike og grå bynkeekstrakt
  • For behagelig nattesøvn
Indhold2 stk
Enhedspris24,48 kr./stk
MærkeBodytox
KategoriØvrigt
Se altBodytox Øvrigt
Varenummer694020

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday