Clinique

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Indhold

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Egenskaber

Sæson

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Unikke parfumer fra Clinique

Dufte kan skabe et unikt indtryk og være en del af den måde man udtrykker sig på. Clinique er kendt for sine hudplejeprodukter men kendes også på deres skønne parfumeserie til både kvinder og mænd. Her kan du blive klogere på de forskellige dufte fra Clinique. 

Clinique parfume til kvinder

Happy

En af Cliniques bedst sælgende dufte. Den har et strejf af citrus og massere af blomsternoter. En ren lykkeoplevelse til den friske og livlige kvinde. Med et sensuelle strejf fra grape, bergamotte og hawaiiblomst.

Aromatics Elixir

Uimodståelig og usædvanlig duft, som tager parfumen et skridt videre. Rører sindet og sanserne på en diskret og behagelig måde. Med toner af rose, jasmin, ylang-ylang og vetiver. Til individualisten i enhver kvinde.Fås både i en Eau de Toilette og en parfume udgave, alt efter hvor intens en duft du ønsker.

Hvordan bruges parfume?

For at fremhæve din parfume mest, er det vigtigt, at duften bliver sprøjtet på de rigtige steder på kroppen. Det er din kropsvarme, der aktiverer parfumen, og derfor er en tommelfingerregel at sprøjte den der, hvor du mærker din puls.

Det er desuden vigtigt, at du ikke gnider rundt i parfumepartiklerne, da det ødelægger duften. Hvis du har parfumeallergi, kan du med fordel bruge parfumen på tøjet.

Undgå at bruge for meget parfume. 1-2 sprøjt er nok til at dufte godt i flere timer alt efter hvilken dufttype du anvender.

Clinique parfume til mænd

Clinique Happy for Men er en super frisk herreduft, med et strejf af citrusnoter, i en cologne udgave. Oplev en ren lykkefølelse, med denne bestseller, en duft som varer ved. Navnet Happy kommer af den følelse som duften bringer frem i en. Findes også i en deodorant stick, så du kan nyde duften hele dagen lang. 

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.