• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice

Cyber Monday hos Matas

Du skal ikke vente meget længere på det vilde udsalg på matas.dk


D. 2. DECEMBER 2019 STARTER CYBER MONDAY!

Cyber Monday 2. september 2019: Gode tilbud, du ikke kan sige nej til

Cyber Monday – en dag i de skarpe tilbuds tegn. Elsker du et godt tilbud, er Cyber Monday en dag, du helt sikkert skal se frem til. Cyber Monday står nemlig i udsalget tegn, og Matas byder på skarpe tilbud til dig og din familie – måske er der endda tilbud på alle dine og din families yndlingsprodukter, når det igen er tid til Cyber Monday.

Cyber Monday – et brag af en udsalgsfest i Matas

Matas er igen i år klar med super gode tilbud til Cyber Monday! Den 2. september 2019 bliver det atter blevet tid til Cyber Monday; en dag, hvor du kan shoppe løs blandt dine yndlingsprodukter. Det kan være, at du mangler et rigtig flot ur, en skøn pude eller en lækker, ny barbermaskine. Måske skal at du skal bruge nogle skønne produkter til en gave til én, du har kær. Eller måske vil du gerne på tidlig julegaveindkøb.

Gode Cyber Monday-tilbud: Køb dine gaver på udsalg

Vil du gerne forkæle din omgangskreds, er Cyber Monday en god mulighed for at få ordnet dine julegaveindkøb allerede inden december måned starter. Du kan derved i ro og mag nyde den søde juletid uden at skulle tænke over gaveindkøb. Cyber Monday er nemlig en glimrende mulighed for at få købt julegaverne til familien. Og så kan du jo ovenikøbet få gaverne på Cyber Monday-tilbud.

Cyber Monday – kun online

De vilde Cyber Monday-tilbud finder du kun online på matas.dk. Det bliver næsten ikke nemmere; du kan helt selv bestemme, hvornår du vil sidde hjemme og bestille dine gode tilbud. Husk lageret er begrænset så du skal skynde dig! Tilbuddene er endnu bedre end dem du finder til Black Friday.

Vi ses til Cyber Monday

Gå ikke glip af Cyber Monday i Matas. Vi glæder os til at forkæle dig med gode Cyber Monday-tilbud. Vi ses til Cyber Monday den 2. september 2019. Kom forbi matas.dk. Vi vil snart løfte sløret for vores gode Cyber Monday-tilbud – så hold øje og afvent årets største online udsalgsfest i Matas.

Psst... på matas.dk kører Cyber Monday helt til tirsdag! Indtil videre kan du blive inspireret af de mange gode tilbud vi har på matas.dk. Se også de mange andre gode gaveideer.


  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice