• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

MEDI-KOSMETISK HUDPLEJE MED SYNLIGE RESULTATER.

I 1978 blev Filorga skabt af hudlægen dr. Michel Tordjman, en fransk æstetisk læge med en passion for hudens cellefornyelse. Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse. Filorgas produkter henvender sig til alle, som ønsker avanceret hudpleje med synlige resultater.

Dr Tordjmans innovationer var oprindeligt beregnet til at give dermatologer og læger af æstetisk medicin en bred vifte af behandlingsløsninger: peeling behandlinger, hyaluronsyreinjektioner og mesoterapi.

NCTF® udgør nu et ubestridt hudforyngelses benchmark. Det er regelmæssigt citeret i medicinske artikler og andre faglige publikationer rundt om i verden. Denne unikke sammensætning omfatter mere end 50 aktive ingredienser. Det genskaber et ideelt cellulært økosystem og øger de faktorer, der kræves for smuk hud:
+ 147% Forøgelse af fibroblaststimulering *
+ 256% Forøgelse af kollagenstimulering *
+ 90% reduktion i frie radikaler *

Med over 3 millioner flasker er NCTF® nu det førende polyrevitaliseringsmiddel, der anvendes til behandling af mesoterapi over hele verden; forbindelsen er citeret i talrige medicinske anmeldelser og diskuteres bredt på medicinske kongresser.

KEY DATES I FILORGA'S HISTORIE


1978

Laboratoires FILORGA blev grundlagt af Michel Tordjman, en fransk læge af æstetisk medicin og entusiastisk cellulær biolog. Inden Botox startede udviklede han hyaluronsyrebaserede injicerbare produkter til lægevirksomheden og skabte NCTC, et anti-aging mesoteraprodukt, der efterfølgende blev brandets bedst sælgende NCTF® produkt.

1988

NCTC blev rebranded NCTF®, et anti-aging mesoteraprodukt, som genopliver og hydrater træt eller kedelig hud og fjerner linjer. Effektiviteten af ​​denne unikke er bevist.

2007

Laboratoires FILORGA lancerede MEDI-COSMETIQUE®, en række kosmetiske produkter til forbrugere, der er inspireret direkte af ikke-kirurgiske anti-agingprocedurer.

2009

Laboratoires FILORGA lancerede X-HA3, det første polyvalente retikulerede injicerbare hyaluronsyreprodukt, der kan bruges samtidigt på forskellige dele af ansigtet. I 2010 blev det injicerbare område udvidet til at omfatte X-HA Volume (for at bekæmpe dybe linjer og gendannelsesvolumen) og MHA18 (overfladiske linjer).

2011

FILORGA indviet sit SPA i Paris.

2013

I januar erhvervede Laboratoires FILORGA ny teknologi i ikke-kirurgiske anti-agingprocedurer og velvære som foto-bio-modulering. Denne teknik bruger lysdioder til at forbedre hudens skønhed og reducere strækmærker eller hårtab. Februar så lanceringen af ​​SKIN PERFUSION linjen, udviklet til kursteder og high-end saloner.

2014

FILORGA oprettet og indviet FILORGA MANUFACTURING, en specialbygget produktionsenhed, hvor ART FILLER®, brandets nye udvalg af hyaluronsyrebaserede fyldstofinjektioner, kan fremstilles under optimale sundheds- og sikkerhedsforhold. Kun syv faciliteter af denne art eksisterer rundt om i verden.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret