Menu

HUGO BOSS

HUGO BOSS dufte er skabt til at afspejle BOSS mandens og kvindens stærke personligheder.

HUGO BOSS tilbyder en række raffinerede og moderne dufte, der er skræddersyede til at understrege deres look og supplere en moderne livsstil. Prøv fx en af de populære HUGO BOSS The Scent dufte.

HUGO BOSS dufte er skabt til at afspejle BOSS mandens og kvindens stærke personligheder.

HUGO BOSS tilbyder en række raffinerede og moderne dufte, der er skræddersyede til at understrege deres look og supplere en moderne livsstil. Prøv fx en af de populære HUGO BOSS The Scent dufte.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier (1)

Alive

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

9 produkter ud af 73
9 produkter ud af 73
Sorter efter: Mest populære

Om Hugo Boss

Hugo Boss er tysk luksus i højeste kvalitet, hvor du finder alt lige fra tasker, sko og smykker, til tøj, ure og parfumer. Hugo Boss blev grundlagt i 1924 i den tyske by Metzingen. Hugo Boss' dufte er kendetegnet ved, at være moderne, stilrene og fulde af personlighed. Til kvinder finder du både klassikere som Hugo Woman og Boss Orange, eller de nyere og populære Boss Ma Vie og Boss The Scent For Her. Til mænd anbefaler vi de stadig populære klassikere Hugo Man og Boss Bottled, eller den nyere sensuelle Boss The Scent. Hos Matas finder du et stort udvalg af Hugo Boss parfumer til både mænd og kvinder.

Dufte til den moderne og stilrene mand eller kvinde

 • Boss Alive
  Hugo Boss Alive inviterer dig til at leve livet til fulde og finde din egen vej. En moderne og opløftende duft, der efterlader et spor af positive energi. Sprudlende æble, blander sig med fængslende vanilje og raffineret cedertræ, hvilket giver en markant duft med en stærk signatur. What makes you feel ALIVE?


 • Hugo Woman & Hugo Man
  Hugo Boss Woman er en både elegant og provokerende duft, der hylder kvinders individualitet. Ved kreativt at blande frugtagtige og blomstrede noter med uventet sort te, er duften anderledes, individuel og vidunderligt ukonventionel. HUGO Woman har duftnoter af boysenbær og rødt græs fra Himalaya, sort te, jasmin og amber.

  Hugo Man er en ikonisk duft til den moderne mand der tager hvad han vil have, som gerne løber en risiko, og som konstant skubber grænserne for det mulige. En unik duftkombination af sprøde grønne æbler, aromatiske urteagtige indslag og røgede, jordede dufte fra den vilde skov. Duften kommer i en usædvanlig lommelærke-formet spray-flakon med hætten fastgjort med en strop – perfekt til manden på farten.


 • Boss Ma Vie
  Hugo Boss Ma Vie er inspireret af en kvindes uafhængige ånd, når hun stopper op og nyder livets enkle øjeblikke. Duften er skabt omkring kaktusblomsten med det mål at genopfinde og modernisere blomstrede, grønne noter med et delikat, pink twist.


 • Boss The Scent
  Boss The Scent er en forførende og uimodståelig duft til mænd fra duft, der invaderer sindet og efterlader et holdbart spor. Boss The Scent kan prale af en eksklusiv ingrediens fra Sydafrika, nemlig den afrodisiakalske maninka-frugt hvis komplekse facetter minder om rom og passionsfrugt. Med noter af ingefær, maninka-frugt og læder.

  Boss The Scent for Her er en forførende duft til kvinder, der er inspireret af en intenst forførende rejse, og udstråler en sublim, feminin elegance og varme, der udvikler sig gradvist over tid. Med frugtagtig honningfersken og fresia i en udsøgt kombination, orientalsk osmanthus-blomst giver en let, delikat charme der udvikler sig til en mørkere, tungere kvalitet.


 • Boss Bottled
  Hugo Boss Bottled er til manden, der er ambitiøs, konkurrenceminded og forudbestemt til succes. Rene linjer gør Boss Bottled til en ikonisk klassiker. Ved at kombinere elegance og stil er den udviklet med den moderne mand i tankerne. Dynamisk, med friske og sensuelle noter, udstråler duften elegance, raffinement og ren joie de vivre.

Køb Hugo Boss dufte og deodoranter i alle vores butikker og på Matas.dk.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje