• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage

La Vie est Belle L’Éclat

Mangler du en ny duft til sæsonens mange fester eller ønsker du at glæde en af dine nærmeste med en ny duft? Så har det perfekte bud: den nye La Vie est Belle L’Éclat fra Lancôme, som er en strålende, frugtig og sofistikeret parfume. Den nye La Vie est Belle L’Éclat er bygget op omkring et hjerte af Iris men har et uimodståeligt twist af friske facetter af appelsinblomst samt en base af cremet vanilje. Den smukke parfume er ideel til den chic kvinde, der hviler i sig selv og spreder glæde omkring sig.

Flere varianter
Lancôme La Vie Est Belle Eclat Eau de Parfum 30 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
Flere varianter
Lancôme La Vie Est Belle Eclat Eau de Parfum 50 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point

Find den La Vie Est Belle, der passer til dig

Flere varianter
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 30 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
Flere varianter
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point


Lancôme La vie est belle Eau de Parfum er en moderne, elegant og blomstret duft. La Vie est Belle Eau de Parfum er Lancômes ikoniske parfume med noter fra iris, patchouli og sødemefyldte gourmandnoter.


Lancôme La vie est belle Eau de Parfum Intense er en udpræget feminin og indbydende duft. Den er en intens, sensuel, og sofistikeret duft med patchouli, orangeblomst, Sambac Jasmin og gourmand i kombination med hasselnød.

Lancôme La Vie Est Belle Intense Eau de Parfum 30 ml
489,95
DU OPTJENER 49 Point

Lancôme La vie est belle Eau de Toilette er det ideelle alternativ, hvis man ønsker en lettere duft. Duften er frisk, delikat og sprudlende med frugtige noter, iris og patchouliessens.

La vie est Belle Eau de Toilette Florale er et andet let alternativ til parfumen. Duften er blomstret, frisk og delikat med noter fra bergamotte, iris og sødmefyldte gourmand.

Spred glæde med Lancômes skønne gaveæsker

Inden længe træder vi ind i årets sidste måned, der byder på masser af julehygge. Ønsker du at glæde en af dine nærmeste med en ny duft til jul, eller mangler du en duft, du kan skrive på ønskesedlen, har vi fire skønne bud på gaveæsker fra Lancôme med den klassiske La Vie est Belle.Du kan finde to smukke gaveæsker enten med en 30 ml eller 50 ml La Vie est Belle samt to værtindegaveæsker med en mini La Vie est Belle parfume, du kan glæde julens værtinde med.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage