Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Get ready with Pernille: Få alle hendes makeuptips
I denne Matas LIVE er vi hjemme hos vores Matas LIVE-vært Pernille, som denne torsdag skal ud og danse salsa og derfor vil vise, hvordan hun lægger sin festmakeup fra bunden. Pernille har lovet at øse ud af alle sine tricks fra voluminøse læber til foxy eyes – og hun har allerede afsløret, at der masser af glimmer, kilometerlange vipper og… tape på programmet? Vi er super nysgerrige og glæder os til at se alle Pernilles tips og tricks! Hvis du heller ikke vil gå glip af det, så tilmeld dig her!
Get Ready With
Vi sendte LIVE torsdag d. 19/01

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

6 uundværlige tips, der forlænger din festmakeup

Matas LIVE

6 uundværlige tips, der forlænger din festmakeup

Af Matas

De fleste af os drømmer at lægge en festmakeup, der er on point. Men vi drømmer også om, at det er nemt at lægge sådan en makeup - og så skal den også gerne holde til en tur (eller to) på dansegulvet. I denne LIVE deler redaktionens de bedste tips til at lægge en festmakeup, der holder - og som selvfølgelig emmer af glam og glitter, så du kan shine i selskab med discokuglen!

Læs Mere
Christiane guider: Hudpleje til alle aldre

Vi guider

Christiane guider: Hudpleje til alle aldre

Af Ida Hinchely Kyhn

Ligesom det meste andet her i livet så ændrer din hud sig i takt med, at tiden går. Derfor har den ikke nødvendigvis brug for den samme pleje i 40’erne, som en hud i 20’erne har. Christiane Schaumburg-Müller har netop rundet de 40, og ved alt om hvor forskellig huden kan arte sig, alt efter hvor du er i livet. Hør hende fortælle om sin huds historie her, og bliv klogere på, hvad din hud kan have brug for i det stadie, du er i livet lige nu.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.