Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

I denne LIVE deler vores kosmetiker, Zita, ud af sine absolut bedste makeuptips til dig, der har moden hud og som gerne vil lægge en makeup, der komplimenterer den. Vi har alle brug for forskellige teknikker, tips og produkter alt efter hudtype og præferencer - og i denne LIVE sætter vi altså fokus på makeup til den modne og ældre hud, så du kan få det smukkeste og skønneste frem i dig!
Makeup
Vi sendte LIVE onsdag d. 04/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Matas LIVE spothylden: Bedste tilbud i september

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: Bedste tilbud i september

Af Matas

Vi er igen LIVE med Spothylden, hvor vi har fundet de bedste tilbud lige nu på hylderne i Matas. Her er både makeup, hudpleje og hårpleje til din indkøbskurv og beauty-rutine. Sammen med de gode tilbud får du den bedste vejledning af vores ekspert, Zita, så du også er pakket godt ind til at få det bedste ud af produkterne.

Læs Mere
Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i august

Matas LIVE

Matas LIVE spothylden: De bedste tilbud i august

Matas LIVE spothylden er tilbage! Spothylden er vores koncept, hvor vi finder de bedste tilbud i Matas lige nu - og guider dig sammen med eksperten i dem alle, så du ikke kun får gode priser i kurven, men også god og brugbar viden. Amalie og Zita styrer slagets gang, og i denne LIVE er der vilde fund til din hudplejerutine fra blandt andet vores favoritter: Beauté Pacifique og Elizabeth Arden. Og så finder vi en heldig vinder, når vi spinner spothjulet. Se med!

Læs Mere