Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Do's and dont's: Niacinamid, hyaluron og peeling

Niacinamid, hyaluronsyre og peeling er omdrejningspunktet i denne LIVE, hvor vi har sat os for at guide dig i vigtige hudplejeingredienser og -begreber. Det er nemlig vigtigt, at man ved, hvornår man i livet faktisk har brug for ingredienserne i sin hudpleje – og ikke mindst hvordan man bruger dem. Der er mange dos’t, men der er i høj grad også mange dont’s, og vi fortæller dig dem alle her.
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 20/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Spørg eksperten: Alt om syre i din hudpleje

Matas LIVE

Spørg eksperten: Alt om syre i din hudpleje

Af Matas

Du har helt sikkert hørt om syre i forbindelse med hudpleje. Men syre? Og så i ansigtet? Hvordan bærer man sig ad med det? I denne LIVE skal det handle om syre - og alt derimellem. Vores dygtige ekspert, Zita, fortæller og forklarer om syre, BHA, AHA - og hvad der ellers rører sig inden for den (måske lidt svære) del af hudpleje-junglen. Og så står Zita til rådighed for dig, så du kan stille hende alle de spørgsmål, du måtte have om netop syre.

Læs Mere
Førstehjælp til bumser: Bumseplaster & spot sticks

Matas LIVE

Førstehjælp til bumser: Bumseplaster & spot sticks

Af Matas

Hvad gør man, når man får en bums - og gerne vil have den væk hurtigt? Det svarer vi på i denne LIVE, hvor det skal handle om pimple patches, som du måske kender fra TikTok, spot sticks og al andet førstehjælp, der forkorter dine bumsers livs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek