Voks

Styling
1 produkt
KUN ONLINE
75 ml
DermaMan Mud Wax
58,95 kr.
(3)

Stort udvalg af hårvoks til både mænd og kvinder

Kan du bedst lide, at din hårvoks ikke fedter, kan du prøve voksen ’Fiber’ fra American Crew, der giver et mat look. Foretrækker du din voks på spray, kan du prøve ’Style Spray Wax’ fra TONI&GUY, og er du på udkig efter en voks med et stærkt hold, kan du i stedet eksperimentere lidt med Matas Striber Hard Mud Wax. Der er mange parametre at vælge voks ud fra, men for de fleste falder valget af voks ofte på én, der matcher det styrkeniveau af hold i håret, man er på udkig efter. Når du undersøger, hvilken voks der matcher dine behov, kan du kigge lidt på de numre, der står på rigtig mange hårvokse – jo højere tallet er, desto stærkere er voksen evne til at holde din frisure. Eksempelvis kan du finde denne skala på Renatis serie af hårvoks, og det er egentlig underordnet, hvad end du er mand eller kvinder. Er du på udkig noget, der er udarbejdet med fokus på mænd, kan du dog gå efter den eftertragtede serie fra Matas, Matas Striber Men, der indeholder macadamia olie og fugtgivende glycerin og passer til alle hårtyper.

Styling og hårfarve på én og samme gang

Er du en af dem, der gerne vil udforske dét at putte voks i håret og netop tilføre lidt farve til lokkerne på samme tid? I så fald kan du kigge nærmere på mærket Attitude. Attitude har nemlig lanceret den første hårvoks på markedet, der både styler og farver håret på én og samme gang. Voksen hedder Silver Was ATTITUDE, har et let og skinnende hold, er let at vaske ud igen, og så egner den sig især godt til det grå hår eller til dig, der har lidt grå reflekser hist og pist.

Kan jeg få parfumefri hårvoks på matas.dk?

JA. Det kan du. På matas.dk er der netop et bredt udvalg af forskellige mærker og typer af hårvoks, der kan hjælpe dig til at få den helt rette frisure, som holder hele dagen – ganske parfumefrit. Faktisk har Matas’ egne Striber en helt serie med gode, holdbare hårvokse, som alle er fri for parfume. Blandt denne serie kan du finde følgende produkter:

  • Matas Striber Mud Wax
  • Matas Striber Hard Mud Wax
  • Matas Striber Soft Mud Wax
  • Matas Striber Gel Wax
Vil du være ekstra sikker på, at håret holder, men vil stadig gerne gå en stor bue uden om parfume? I så fald kan du trygt og godt benytte hårsprayen fra samme serie som de førnævnte hårvokse, nemlig Matas Hair Spray, der fuldender din frisure – kort som langt hår – og giver et stærkt hold og en flot glans. Helt uden parfume.
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek