• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Menu

SCHWARZKOPF

Schwarzkopf er drevet af passionen for at skabe smukt hår. Brandets store succes og forbrugernes tilfredshed skyldes i høj grad Schwarzkopfs evne til at møde de høje forventninger og kvalitetskrav, som udtrykkes gennem ønsket om at levere "Professional Hair Care for you." Schwarzkopfs produkter er skabt i tæt samarbejde med frisører og saloner.

Idag kan du finde Schwarzkopf repræsenteret i over 50 lande verden over. Som hovedbrand for en bred portefølje af legendariske brands som Blonde, Poly Swing, Gliss og Brillance, har Schwarzkopf markeret sig som en tung spiller i branchen. Med andre ord: Her får du alt, hvad hjertet kan begære i hårprodukter fra Schwarzkopf.


HOW-TO-TIPS

Hvordan… farver du dit hår derhjemme?

TIP: For at være på den sikre side! Nogle gange kan hårfarvning medføre en allergisk reaktion, også selvom du har benyttet det samme produkt før. Udfør derfor en allergitest 48 timer før du skal farve dit hår. Se hvordan du udfører en allergitest på hårfarvepakken.

Step 1: Forberedelse og blanding

 • Farven skal fordeles i tørt, ikke nyvasket hår. Inden du går i gang, sørg for at skåne dit tøj med f.eks. et håndklæde og sørg for at have et ur i nærheden, så du kan holde øje med tiden.

 • Tag handskerne fra hårfarvepakken på.

 • Åben låget på applikationsflasken, som indeholder udviklingsemulsionen. Åben tuben med farvecremen, anvend bagsiden af tubens låg.

 • Tryk hele indholdet fra tuben ned i flasken med udviklingsemulsion. Skru låget på flasken med udviklingsemulsion og ryst kraftigt indtil indholdet er blandet til en jævn creme.

 • Skru toppen af flasken med udviklingsemulsion af og påbegynd applikationen af hårfarven med det samme.

Step 2: Farvning


Er det første gang du farver dit hår? Hvis ja, så anbefales følgende farvningsmetode*:

 • Fordel farveblandingen jævnt i hele håret og massér grundigt ind. Anvendes i tørt og ikke nyvasket hår og fordeles fra rødderne til hårspidserne.

 • Fordel farveblandingen med fingerspidserne for at sikre at det fordeles i hele håret. Trækketiden afhænger af hvilket produkt du anvender. Se trækketiden på hårfarveæsken.

Step 3: Skyl ud og efterbehandling

 • Tag handskerne på igen når trækketiden er slut, skum blandingen op med lidt varmt vand og skyl derefter grundigt indtil vandet er klart.

 • Massér omkring hårgrænsen og i hovedbunden for at fjerne evt. farvepletter på huden.Påfør efterbehandlingen i håndklædetørt hår.

 • Se trækketiden i brugsanvisningen. Skyl grundigt.

*Denne metode anbefales, hvis du farver dit hår med permanent hårfarve for første gang, eller hvis din tidligere hårfarvning er vokset helt ud. Hvis dit hår allerede er farvet med permanent hårfarve, og der er en synlig udgroning; følg da de respektive anvisninger fra brugsanvisningen.

(34)
Schwarzkopf Natural & Easy 580 Mørkebrun
59,95
Optjen 6 point
(8)
Schwarzkopf Brillance 880 Mørkebrun
69,95
Førpris 89,95
Optjen 7 point
(50)
Schwarzkopf Natural & Easy 576 Kastanie
59,95
Optjen 6 point
(23)
Schwarzkopf Brillance 842 Cashmere Red
69,95
Førpris 89,95
Optjen 7 point

Sådan laver du de perfekte striber derhjemme

4 trin til de perfekte striber

​​​​​​​

Trin 1: Børst håret igennem og lav en naturlig skilning.

Trin 2: Tag de medfølgende plasthandsker på og bland produktet. Adskil den enkelte hårlok fra det øvrige hår ved at holde den ud fra hovedet. Påfør blandingen med den medfølgende pensel jævnt fra rod til spids, men lad ikke blandingen komme i kontakt med hud eller hovedbund. Vores tip: Undgå at blandingen kommer i kontakt med hovedbunden. Start i stedet påføringen i ca. en halv centimeters afstand fra hovedbunden. Dette vil også få udvoksninger til at se mere naturlige ud.

Trin 3: Brug to spejle, når du laver highlights i nakken –  eller bedre endnu, lad en ven hjælpe dig. Trækketiden afhænger af din hårfarve og det ønskede resultat.

Trin 4: Når trækketiden er slut, så skyl først håret grundigt i varmt vand og vask derefter håret i en mild shampoo. Massér balsam ind i håret og lad sidde i et par minutter. Skyl håret, og nyd din nye highlights.

6 smarte tips

​​​​​​​

6 Vigtige highlighting tips:

1. Brug hårfarven umiddelbart efter blanding – og gem ikke eventuelle rester til senere brug! Kun frisk blanding giver et godt resultat.

2. Tildæk aldrig dine highlights med sølvpapir eller en badehætte under trækketiden. Varmeophobningen kan forårsage hårskader.

3. Brug en slidt T-shirt og de medfølgende engangshandsker under hårfarvningen. Hvis blandingen kommer på tøjet, kan den give permanente pletter.

4. Vær opmærksom på ikke at indånde løst farvepulver, når du hælder pulveret i highlighterblandingen.

5. Brug den medfølgende balsam til at pleje håret efter highlighting. Den plejende balsam får farven og håret til at holde sig smuk og glansfuld.

6. Highlights og permanent på samme tid kan ikke anbefales. Giv håret lov til at hvile i en uge eller to, inden du går i gang med yderligere behandling.

*Denne metode anbefales, hvis du farver dit hår med permanent hårfarve for første gang, eller hvis din tidligere hårfarvning er vokset helt ud. Hvis dit hår allerede er farvet med permanent hårfarve, og der er en synlig udgroning; følg da de respektive anvisninger fra brugsanvisningen.

(17)
Schwarzkopf Blonde M3+ Easy Highlights
79,95
Optjen 8 point
(57)
Schwarzkopf Blonde M1 Highlights Super
79,95
Optjen 8 point

INSPIRATION

Opnå en smukt blond resultat!

Lav et make-over med farverige nuancer

Fletninger som aldrig går af mode

Rock en klassisk hestehale

Nyd og fremhæv dine krøller

Styling til kort hår