MASCHA VANG

Går du en stor bue uden om solariet, men har et brændende ønske om en flot sommerglød hele året rundt? Med Mascha Vangs selvbruner serie får du en række produkter, der på bare tre timer giver dig en flot, naturlig glød og samtidig fugter huden i op til 48 timer – og så er det da bare et plus, at produkterne er har vundet flere priser til Danish Beauty Awards, ikke?

0 produkter

Hvem, hvad og hvorfor Mascha Vang?

Realitystjerne, model, forfatter, kosmetolog og Danmarks største blogger. Alt dette kan Mascha Vang skrive på CV’et, og med lanceringen af selvbrunerserien, ’Mascha Vang’, kan hun også skrive hudplejeprodukter på repertoiret. Mascha Vang har i mange år stået i spidsen for flere spændende projekter, og hendes blog – af samme navn som hovedpersonen selv – er især en af de projekter, hun har skabt en stor forretning ud af med over 215.000 følgere på Instagram og knap 400.000 daglige læsere på sin blog. Mange elsker altså at følge med i Mascha Vangs liv på de sociale medier, og mindst lige så mange blev hurtigt rigtig glade for hendes solkyssende hudplejeprodukter.

Få sommerglød med Mascha Vang

Som ambassadør for kræftens bekæmpelses ’Sluk Solariet’-kampagne var det naturligt for Mascha Vang at få folk ud af solarierne og samtidig give dem gode alternativer til at få en flot sommerglød på. Derfor lancerede hun en række selvbrunerprodukter i 2016, som blandt andet vandt Forbrugernes Pris til Danish Beauty Awards. Og med god grund. For efter bare tre timer kan du opnå en flot og naturlig sommerglød samtidig med, at din hud er fugtet i 48 timer, og det er noget, vi alle kan forstå og forholde os til. Uden at ligge i et solarium, vel at mærke. Selvbrunerprodukterne giver en flot, naturlig tan og masser af fugt, og så kan det hele klares hjemme i stuen.