• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Matas The Wet/Dry Detangling Brush
Matas The Wet/Dry Detangling Brush

Matas The Wet/Dry Detangling Brush

Nyhed
Matas The Wet/Dry Detangling Brush
169,95 kr.
Du optjener 17 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Beskrivelse

The Wet/Dry Detangling Brush fra TBC
SKÅNSOM HÅRBØRSTEThe Wet/Dry Detangling Brush fra The Brush Company er en detangling-hårbørste, der skånsomt udreder selv det mest filtrede hår. Hårbørsten kan anvendes i både tørt og vådt hår, hvor den uden problemer udreder håret samt efterlader en blød finish. Børsten kan anvendes af både børn og voksne, og den er er også god til skrøbeligt hår samt extensions.The Wet/Dry Detangling Brush er ekstra mild mod håret sammenlignet med almindelige hårbørster. Hårbørsten er produceret med specielt konstruerede børstepigge, der er fleksible og bløde. Børstepiggene følger hårets naturlige form og giver derved en let udfiltring uden at hive i håret. Dette minimerer mængden af knækkede hårstrå.NEM UDREDNING AF DIT HÅRØnsker du en smertefri udredning af dit hår, er The Wet/Dry Detangling Brush fra The Brush Company den perfekte løsning for dig. Den skånsomme børste lader dig udfiltre dit hår på ingen tid uden at hive i hårstråene.The Brush Company The Wet/Dry Detangling Brush kan uden problemer anvendes i badet. Arbejd børsten igennem håret ved at starte med spidserne og slutte ved hårbunden for at modvirke skader på hårstråene.

Godt at vide:

  • Dermaroller / Skin Roller til krop
  • 2.0 mm mikronåle
  • Forbedrer hudstrukturen


Detaljer
Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

ONLINE LIGE NU
Vi står klar med ekspertrådgivning
Vær den første til at anmelde dette produkt