• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Service

Mor & Barn Spisetid
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

74 produkter
74 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Babybestik

Hos Matas har vi et bredt udvalg af bestik til de helt små, der er designet specielt til at give dit barn de bedste vilkår for at spise med ved bordet og lære, hvordan man bruger bestik. I vores sortiment finder du også plastik-babybestik, der har ergonomiske håndtag formet som ringe, der gør, at bestikket bliver lettere og sjovere for barnet at holde på.  

Bestik lige fra starten

Er dit barn kommet i en alder, hvor han eller hun selv selv vil klare ærterne uden hjælp fra mor og far, så er det på tide at købe noget børnebestik hjem, ligesom det er en oplagt gaveidé til barnedåben. Når dit barn skal spise, er det vigtigt med praktisk og ergonomisk service.

Når dit barn begynder at udvise interesse for selv at bruge ske, kniv og gaffel, så gælder det bare om at give lov. Det er nemlig en virkelig vigtig del af barnets indlæring, og jo før man får lov selv, jo bedre bliver udviklingen. Nok tager det meget længere tid at komme igennem måltidet, men det er her, dit barn i høj grad udvikler sin motorik og lærer samtidig at koncentrere sig. Det er svært at få maden op på skeen, men med koncentration og øvelse skal det nok lykkes.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at lade dit barn forsøge sig med bestik. Køb dit næste babybestik har på Matas.dk eller i din lokale Matas.

Franchesca T.
Franchesca T.
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...