• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Narciso Rodriquez - limited editions efteråret 2016

limited editions color blocking

Narciso Rodriquez er kendt for sin feminine og yndefylde mode. Dette år har hans mode været præget af color blocking og elegante 'bånd' på tværs af tøjet.

Hans ikoniske for her og NARCISO dufte bliver nu klædt på af ham. Der er en perfekt harmoni mellem mode og flakonerne. De kommer i en begrænset udgave i eb by størrelse på 75 ml, og duftene er de samme.


For her Limited Edition Eau de Parfum 75 ml

For her eau de parfum får dig til at føle dig elegant, sensuel og smuk. Det er en duft til kvinder, som vil understrege deres elegance og sensualitet med diskretion.

NARCISO Limited Edition Eau de Parfum 75 ml

Duften er skabt som en hyldest til den selvbevidste og sofistikerede kvinde. Med en træagtig bund af cedertræ, et hjerte af musk, og topnoter af gardenia og bulgarsk rose er duften kontrastfuld, varm og forførende.

Om narciso Rodriquez

Narciso  Rodriguez er født i New Jersey som amerikaner af cubansk afstamning. Han er uddannet fra Parsons School of Desgin i New York 1982 og har altid været kendt for sin feminine og yndefylde mode. Narciso Rodriquez's vigtigste inspiration kommer fra kvinder. For designeren er alle kvinder smukke, men det vigtigste er det, der er inden i. Det, han kalder deres 'yndefuldhed' og den meget inspirerende styke, den gemmer på.

For her

Narciso Rodriguez har altid ladet sig helt og fuldt inspirere af de kvinder, hvis skønhed og ynde han hulder, og til dem har han dedikeret sin første duft fopr her. Duften blev lanceret i 2004. En aura-parfume, der er en eliksir af blødhed og et duftende udtryk for han vision, hans kvindeopfattelse.

For her Eau de Parfum

Denne duft er sofistikeret, sensuel og elegant. Duften består af roser, ferskenfrugtkød, trænoter, amber og det vigtigste er musk.

For her Eau de Toilette

En delikat, varm og feminin duft. Duften består af blomsterhonning, trænoter, amber og Narciso Rodriguez' signatur: musk.

Narciso

NARCISO Eau de Parfum kom på gaden i 2014, og har siden fået tilføjet en Eau de Toilette samt den nye Eau de Parfum Poudrée fra foråret 2016. NARCISO duftserien er indbegrebet af forførelsens ekstremer og tiltrækningens kunst.

NARCISO duftene er fortolket i tre forskellige variationer. Hvilken NARCISO kvinde er du?

NARCISO Eau de Parfum

Dit yndlingsøjeblik er: Det første møde. Duften er et møde mellem bulgarsk rose, sensuelt træ og amber musk.

FORFØRENDE OG SENSUEL


NARCISO Eau de Toilette

Dit yndlingsøjeblik er: Tidspunktet, hvor I kommer tættere på hinanden. Duften består af pæon, sensuelt træ og hvid musk.

REN OG SENSUEL


NARCISO Eau de PArfum POUDRÉE

Dit yndlingsøjeblik er: Tiltrækningen der fornemmes på den nøgne hud. Duften er et møde mellem rose, sensuelt træ og pudderagtig musk.

AFHÆNGIGHEDSSKABENDE, PUDRET OG SENSUEL.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret