MenuI 2008 lancerede Paco Rabanne One Million duften. Denne flamboyant krydrede læderduft og dens overdådige følge, er symboliseret af den funklende guldbarre. En tørst efter guld og et overdådigt ekko af selvsikkerhed. Denne bad boy gentlemand lytter ikke til nogen – ud over hans egen stemme og drømme. De berømte knips med fingrene for at blive berømte, er ikke til at komme uden om – KNIPS.

I 2010 møder drengen endelig pigen, da One Million duften bliver introduceret til hans smukke og frække modstykke, Lady Million i form af en strålende diamant. Ingen er mere glamourøs end hende. Denne sanselige og selvsikre hvide blomsterduft udstråler en vanedannende sensualitet.

I 2017 bliver Million parret personificeret af helt nye muser – Jordan Barrett og Sophia Ahrens. I et klip fyldt til randen med strålende energi, ser vi dem dance til ny levende musik – sjovt og legende. Det nye par kan slet ikke vente med at fejre deres fantastiske liv!

I 2019 går vi tilbage til rødderne, og det velkendte knips – med en helt ny kommunikation – #MillionNation. Endnu mere inklusiv, endnu mere ekstravagant og endnu mere levende. Alle er velkomne i den nye #MillionNation.

Lev din Million drøm, vær en del af

#MillionNation

Han lever sit liv provokerende, sexet og modigt. Million manden er ikke bange for at leve livet og nyde alle livets fristelser. Han er flamboyant, forførende, selvsikker og overrasker uendeligt.

Saftig blodappelsin, pirrende pebermynte, berusende roser, dyb moskus, maskuline læder noter, delikate tonka bønner, varm kanelbark

Succes er i dine hænder, skab det !

#MillionNation

Hun bærer duft for at forføre, hun er dekadent og uimodståelig feminin. Lady Million er sexet, hun elsker livet. Hun er ikke bange for at turde, og hendes selvsikkerhed smitter af på hendes omgivelser. En ekstravagant og betagende kvinde.

Betagende neroli, søde hindbær, bitter appelsin, friske jasminer, imponerende appelsinblomster, sexet patchouli, uimodståelig honning