• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

PIXI BEAUTY

Pixi blev lanceret for over 20 år siden i Soho og har i dag trofaste kunder over hele kloden takket være produkternes naturlige og nærende ingredienser, der skaber et strålende naturligt udseende. Pixi tilbyder multifunktionelle produkter, der giver dig langtidsholdbar makeup samtidig med, at din hud bliver plejet. Kvinden bag Pixi, Petra Strand, har mere end 20 års erfaring som makeupartist og produktudvikler. Petra brænder for at skabe innovative formuleringer, der er rige på planteekstrakter og gavnlige naturlige ingredienser.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier (3)

C Vit, Glow, Vitamin-C

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

25 produkter ud af 183
25 produkter ud af 183
Sorter efter: Mest populære

Historien bag PIXI Beauty

Pixi er oprindeligt grundlagt i London i 1999 af makeupartisten Petra Strand. Det er idag blevet et kultmærke indenfor britisk skønhed, men også i mange andre lande.

PIXI's vigtigste formål for brandet er at det skal være autentisk, ærligt og skabe tillid til hendes produkter. De skal være enkle, elegante og kunne bruges af enhver. Om du er trænet eller ikke trænet i at ligge en flot makeup.

PIXI har lavet flere verdensberømte produkter, som alle er skabt med ét formål. Nemlig at fremhæve enhver naturlig skønhed, fremfor at skjule det. PIXI indeholder naturlige ingredienser samt botaniske ekstrakter som nærer og plejer din hud når du bruger deres produkter. Din hud ser sund og strålende ud.

Tanken bag PIXI Beauty
Den berømte makeupartist Petra Strand er stifteren bag PIXI Beauty. Hun ønskede at skabe et hybrid hudpleje- og makeupmærke. Men det var ikke hendes eneste formål, hun havde nemlig et brændende ønske om, at hun ville give alle kvinder der bærer PIXI Beauty selvtillid, til at vise deres naturlige skønhed frem vha. hendes produkter.

Alle PIXI produkter er lavet som et multifunktionelt produkt som kan hjælpe dig med, at føle dig fantastisk og smuk. Hele ideen er, at kvinder/mænd skal kunne føle sig smukke uden et behov for at fylde tasken med makeupprodukter.

PIXI Beauty Hudpleje

Den berømte makeupartist Petra Strand er stifteren bag PIXI Beauty. Hun ønskede at skabe et hybrid hudpleje- og makeupmærke. Men det var ikke hendes eneste formål, hun havde nemlig et brændende ønske om, at hun ville give alle kvinder der bærer PIXI Beauty selvtillid, til at vise deres naturlige skønhed frem vha. hendes produkter.

Alle PIXI produkter er lavet som et multifunktionelt produkt som kan hjælpe dig med, at føle dig fantastisk og smuk. Hele ideen er, at kvinder/mænd skal kunne føle sig smukke uden et behov for at fylde tasken med makeupprodukter. ​​​​​​​

Et ikonisk PIXI produkt
PIXI er kendt for deres Glow Tonic og det er helt sikkert også grundet dette produkt, at du er blevet interesseret eller har stiftet bekendtskab med PIXI Beauty. Den er nemlig elsket af stort set alle kendisser, bloggere, dermatologer og modeller i hele verden. Takket være tonicens skånsomme eksfoliering med glykolsyre, fjerner den nemlig mildt døde hudceller uden at skabe irritation eller udtørre huden.

Serier under hudplejen i korte træk:

 • Glow (orange serie) - Booster hudens glød og udstråling, eksfoliere blidt, fugter, minimere porer. Velegnet til alle hudtyper.
 • Vitamin C (gul serie) - Giver glød, lysner, jævn hudtone, booster kollagen produktionen og giver huden udstråling. Velegnet til alle hudtyper.
 • Retinol (lilla serie) - Den hjælper med at udjævne hudtonen. Minimere linjer og rynker og booster collagen produktionen. Velegnet til alle hudtyper
 • Hydrating Milky - Fugtgivende, mild og beroligende. God til en tør og sensitiv hud.
 • Rose (lyserød serie)- Styrker og blødgør huden, til uren hud, giver en jævn hudtone, minimere rødme og dulmer. Velegnet til alle hudtyper.
 • Botanical collagen  (Beige serie)- Hjælper med at skabe volumen, fastgøre og genoplive hudens elasticitet, fremmer en ungdommelig udseende. Velegnet til alle hudtyper.
 • Clarity (blå serie) - Fremmer udseendet af klarere hud, Velegnet til alle hudtyper, især hud, der er udsat for bumser/udbrud.

PIXI Beauty Makeup

Med PIXI makeup får du en smuk og naturlig hud. Produkterne er lavet til at fremhæve enhver naturlig skønhed, som man også ser i hudplejen.

Deres læbestifter findes i mange forskellige farver der kan matche enhver hudtone. De er cremet, fugtgivende og langtidsholdbare. Der findes både klassiske læbestifter, glosser og læbepomader med farve, så du kan finde lige præcis det læbeprodukt du er til.  

Derudover har de alt til øjne i form af øjenskygge, eyeliner, bryn og mascara.Deres øjenskygger er både neutrale, med glimmer og nogle med en masse farve. Men ens for dem alle er, at de er pigmenterede og langtidsholdbare.

De har også alt til ansigtet såsom primer, concealer, foundation, pudder og settingspray. Så du kan få lagt den perfekte base for din makeup.

Til kinderne finder du contour, solskinspudder, blush og highlighter. Du kan hermed skabe en solkysset hud samt give huden et "pop of color" igen med deres flotte blush og highlighter.

Du kan købe PIXI Beauty i udvalgte 170 af vores butikker samt her på Matas.dk

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up